A Matter of Concrete

4.1 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.1 / 5
Doporučuje
73%
8 z 11 uživatelů
Morgan ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt
vyvážená chuť
plná s ovocnou vůní
lehce cítit po ananasu
čekal jsem více ovoce a svěžesti
limetku bych k této kávě do popisu nedával, ta kyselost je dost jemná
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g): 16
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode 8 + jedna čárka
Proces:
David Hradský ověřený zákazník 1. Říjen
Doporučuje produkt
Martin ověřený zákazník 26. Září
Nedoporučuje produkt
Viliam ověřený zákazník 12. Září
Doporučuje produkt
Kava mojho zivota
nebesky napoj toto nema nic spolocne so zemou :D
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 27
Voda (g): 405
Teplota vody: 85 (1:30) blooming a jeden zalev 94 stupnov 6g/s
Mlýnek (nastavení): goat story arco 2/0
Proces:
office ověřený zákazník 12. Říjen
Nedoporučuje produkt
Martin ověřený zákazník 19. Září
Doporučuje produkt
Urbán Dániel ověřený zákazník Zobrazit originál 9. Září
Nedoporučuje produkt
Mermalade
Po chuti hořké
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Alexey ověřený zákazník 28. Srpen
Doporučuje produkt
Zdenka 27. Červen
Doporučuje produkt
Tato káva byla naprosto jedinečná
Zajímavá, vyladěná chuť
Opravdu moc jsme si na ní pochutnali, a to navzdory mým očekáváním (chuť podle popisku zněla poněkud zvláštně :D)
Prostě skvělá Etiopie
Pochutnal si o náš kamarád - zkušený kávový gurmán
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30g
Voda (g): 400g
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš ověřený zákazník 31. Květen
Doporučuje produkt
plná chuť
nízká acidita
nízká hořkost
příjemná dochuť
Recept
Metoda přípravy: Chemex + nebělený filtr papírový
Káva (g): 30
Voda (g): 400
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): coarse
Proces: klasické 3-4 minuty s 30s napaření, káva vhodná i pro kombinaci s čerstvým mlékem - ještě více zaokrouhlí chuť