The Barn

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
94%
216 z 229 uživatelů
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Nice aroma
Reflects the typical Burundi coffee
Not herbal flavour
Too roasted for filter
Recept
Method of preparation: V60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 93 ºC
Grinder (settings): 8 (1Zpresso K-Ultra)
Process: Bloom 1 min + 1 pour
Lenka ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Kirill ověřený zákazník Zobrazit originál 23. Březen
Nedoporučuje produkt
The taste is spot on - nougat with cherry acidity
low-caf
Extremely hard to dial in - took around 6 packs and a lot of experimenting
hard to grind with a hand grinder
loud grind with electroc grinder
Recept
Metoda přípravy: espresso/milk drink
Káva (g): 18
Voda (g): 46
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): DF54 8,5
Proces: Flair Classic Pro 3, boil the chamber with the portafilter. Wipe the portafilter dry, put the wet paper filter to the bottom. Tamp the coffee as hard as you can. Start with 3 bar preinfusion 10-15 seconds, then declining pressure from 9 bar down until 45 grams output
Alex 22. Březen
Doporučuje produkt
Jemná jogurtová chuť + klasické tóny jahôd pri týchto etiópiách
Perfektná hlavne na espresso
Super káva na denné pitie
Odporúčam asi hlavne na domáce blendy ako sladkú a "spomaľujúcu" kávu ktorá dobre spolupracuje s viac divokou kávou a viac krehkými zrnami, u mňa najlepší výsledok s Nomad Mango + DAK Big Apple
Vysoká sladkosť
Veľmi, veľmi, veľmi pomalý prietok, najtvrdšie zrná s akými som kedy robil - výhodou potom je že je z nej naozaj dobré light roast espresso, no na filter tam vždy bude istá horkosť kvôli fines
Úprimne som čakal omnoho viac "funky" profil z popisu a procesu
Nájsť recept na V60 bola nočná mora
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 270
Teplota vody: 89
Mlýnek (nastavení): Veľmi hrubé
Proces: Bloom + jeden zálev, viac zálevov ešte viac prehrotí extrakciu a ľahko zvýši horkosť, Čas extrakcie 2:30
Pavol ověřený zákazník 14. Březen
Doporučuje produkt
Caspy ověřený zákazník 20. Únor
Doporučuje produkt
Viktor ověřený zákazník 12. Únor
Doporučuje produkt
Alexey Galutskikh ověřený zákazník 10. Únor
Doporučuje produkt
Zuzana ověřený zákazník 7. Únor
Doporučuje produkt
Velmi jemný profil, dokonalá kombinace hořkosti a kyselosti, výborná i po 24 hod. Jedna z mých top káv, kupuji opakovaně.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25 g
Voda (g): 400 g
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Marie ověřený zákazník 3. Únor
Doporučuje produkt
Úplné pohlazení na duši. Objednám určitě znovu.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: