The Barn

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.59 / 5
Doporučuje
93%
91 z 98 uživatelů
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
v poznámkách mám, že dobrý
o něco horší mletí
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr ověřený zákazník 24. Říjen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g):
Voda (g): ano
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Aeropress
Tomas Frolec 14. Září
Doporučuje produkt
velmi příjemná, "čajíčková" naturálka, velice pitelná
není to žádná bomba, pokud hledáte "divočinu" a něco výrazného
Shubhi ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Červenec
Doporučuje produkt
Čistá a téměř žádná hořkost
Zepředu velmi čokoládové, ale příjemná kyselinka
Musí být vystaven vyšší teplotě, jinak vůně rychle zmizí
Kirill ověřený zákazník 29. Červen
Doporučuje produkt
Very balanced coffee, without any drawbacks, but not outstanding
Notes in description are very weak
Recept
Tried several, this so far was the best
Metoda přípravy: Hario Switch + Mugen hybrid
Káva (g): 12.3
Voda (g): 200
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): ZP6 3.0
Proces: Just 10 minutes immersion and then drain
db ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): kinu 2.9.0
Proces:
Jan ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
příjmená nekomplikovaná sladká chuť (nugát?)
jednoduchá příprava
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
GM ověřený zákazník Zobrazit originál 27. Říjen
Nedoporučuje produkt
Velmi dobrá káva v původu, z pozemku, který Barn vlastní v majetku Daterra.
Přirozený proces s příjemným výsledkem.
Pokud se mele na jemnější straně, lépe s rychlejšími filtry a nízkou teplotou vody.
Je pro mě těžké uvařit dobrý šálek. Velké množství plev v pytli, fazole při mletí produkují mnoho jemných částic.
Namelte ji na středně jemné a ucpe váš filtr, což bude mít za následek příliš extrahovaný, ponurý nápoj. Namelte ho hruběji a bude tenký a plochý...
Musíte trochu experimentovat, abyste dosáhli vyváženého šálku.
Recept
Způsob přípravy: flat brewer (Orea V3), recept na malý šálek.
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 88-90
Mlýnek (nastavení): středně jemný
Postup: 4 polévání x 50 g každých 30 sekund. Nemůžeš se pokazit.
Tillmann Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
Jsou přítomny nugátové tóny
Moje první káva Aramosa s nízkým obsahem kafe. Rozhodně cítím, že je to low-caf
Skvělá alternativa k (ethylacetát) bez kofeinu, které všechny chutnají podobně a mají křehké fazole
Spousta plev v pytli. Pokud jsem to nesfoukl, můj výstřel měl papírovou chuť
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Simona Poulová ověřený zákazník 8. Prosinec
Doporučuje produkt
Krásně plné tělo,lehoučká Brazilka,potěšila
Na espresso je podle mě až moc aciditní,pokud máte rádi mléčné nápoje a ovocnější kávy,tak bych do ní,ale určitě šla.