The Barn

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
95%
207 z 219 uživatelů
Vojtěch Vitásek ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Výborná
Chutnala po celou dobu dvou týdnu stejně dobře
Stejná rodinka, od které kupuje i Tím Wendelboe
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 18g
Voda (g): 300ml
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Bloom + single pour
Proces:
Kirill ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Nina ověřený zákazník 31. Prosinec
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22
Voda (g): 360
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Patrik Josef Lukáš 27. Prosinec
Doporučuje produkt
Krásně ovocná káva takhle ve vánočním čase. Příjemně sladká, ovocná kyselost. Bez hořkosti a bez nepříjemné kyselosti. Koupeno před pár měsíci pro ženu.
Žena: Vůně nasládlá, chuť kyselejší. Velmi jí chutná.
Každé ráno dělat pro ženu v pět ráno kávu při adventním kalendáři od KofioxNaughtyDog se asi zúročilo do chutě u této kávy. Dnes jsem spal zas jen tři hodiny, asi proto ji chutná.
Recept
Metoda přípravy: Kinto SCS + Cafec medium-dark osmotic flow filter, 4 nálevy
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: max 95 (pro prolití filtru)
Mlýnek (nastavení): 1zpresso J-max 2 2 4
Proces: Květ asi minuta 70g, pak další nálev asi do 200? v 1:40 do 350 a pak do 500 někdy. Konec asi 3:40?
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Doporučuje produkt
Skvělá pečeně
Snadno extrahovatelné
Plné chuti
Pocit v ústech
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93ºC
Mlýnek (nastavení): 7,5 1Zpresso KMAX
Postup: Bloom (1 min) + stálé nalévání
Martin ověřený zákazník 17. Listopad
Doporučuje produkt
Pavol ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt
Stanley M ověřený zákazník 28. Září
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60 (Hoffmanův recept)
Pavol ověřený zákazník 24. Září
Doporučuje produkt
Sindre Strøm Zobrazit originál 16. Září
Doporučuje produkt
Páni. Měl jsem také jejich Volcan Azul Gesha. Oba mě uchvátili. Tenhle je silnější a ve vaší tváři, přesto se nějak moc nestává.
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 60 g/l
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: