The Barn

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.58 / 5
Doporučuje
93%
90 z 97 uživatelů
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
v poznámkách mám, že dobrý
o něco horší mletí
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Petr ověřený zákazník 24. Říjen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g):
Voda (g): ano
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: Aeropress
Stanley M ověřený zákazník 28. Září
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60 (Hoffmanův recept)
Sindre Strøm Zobrazit originál 16. Září
Doporučuje produkt
Páni. Měl jsem také jejich Volcan Azul Gesha. Oba mě uchvátili. Tenhle je silnější a ve vaší tváři, přesto se nějak moc nestává.
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 60 g/l
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomas Frolec 14. Září
Doporučuje produkt
velmi příjemná, "čajíčková" naturálka, velice pitelná
není to žádná bomba, pokud hledáte "divočinu" a něco výrazného
Jana ověřený zákazník 29. Srpen
Doporučuje produkt
Úžasné, všem vřele doporučuju vyzkoušet
Chuť, kterou jen tak nezapomenete
Koupili jsme již 2x a jdu jí koupit znovu
nic, snad jen: proč to neprodávají radši po kilech? :-D balení máme hned vypité :-D
Recept
Metoda přípravy: V60 a French press přesně dle Jamesovy metody, jak jinak :-D
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
winecafedrinker.cz ověřený zákazník 23. Srpen
Doporučuje produkt
Lepší od Barnu jsem neměla. Koupená už 2x, absolutně skvělá na filtru
Vojtěch ověřený zákazník 7. Srpen
Doporučuje produkt
Velice zajímavá káva
Jasně definované a čisté chutě (sušené fíky, sušené pomeranče, když káva trochu vychladne, zanechá na jazyku mentolově chladivý pocit a objeví se náznak chuti nugátu) - toť můj skromný subjektivní názor
Příjemná ovocná kyselost
Nesluší jí vyšší extrakce (např. Hoffmann 1 cup V60)
Recept
Metoda přípravy: Lance Hedrick ultimate recipe
Káva (g): 16
Voda (g): 250
Teplota vody: 93-95
Mlýnek (nastavení): Kingrinder K6 - 80 kliků
Proces: bloom-45 g, 1 min -> poté dolít do 250 g
Celkový čas cca 2 min
Václav ověřený zákazník 20. Červenec
Doporučuje produkt
Spokojenost
Chutnala mě i manželce
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 16g
Voda (g): 32g
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 18,5 (Niche Žerotín)
Proces:
Shubhi ověřený zákazník Zobrazit originál 20. Červenec
Doporučuje produkt
Čistá a téměř žádná hořkost
Zepředu velmi čokoládové, ale příjemná kyselinka
Musí být vystaven vyšší teplotě, jinak vůně rychle zmizí