Beansmith.s

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.54 / 5
Doporučuje
96%
216 z 224 uživatelů
Šárka před 2 týdny
Doporučuje produkt
na chuti příjemně kulatá a sametová
taková každodenní káva
za mě trochu hořčí
Nick ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Chutná jako čaj na šípku
Dobrá kvalita pečení
Žádné stížnosti
Recept
Metoda přípravy: Hario V60 s asistencí Hario Drip
Káva (G): 15
Voda (G): 250
Teplota vody: 92 ° C (je to 90 ° C bez kapací asistence)
Grinder (Nastavení): Časový kaštan C2, 18 kliknutí (je to 20 bez kapací asistence)
Proces:
0: 00-0: 10-Nalijte 50 ml vody do středu, jemně víří čtyřikrát
0: 45-1: 00-Nalijte do středu dalších 50 ml vody
1: 00-1: 10-Nalijte 50 ml vody do vnějšího kruhu
1: 30-1: 40-Nalijte dalších 50 ml vody do vnějšího kruhu
1: 50-2: 00-Nalijte posledních 50 ml vody do vnějšího kruhu, jemně víří čtyřikrát
Odstraňte odkatéř ve 3:30, nechte ji odpočívat až do 8:00
Patricie 5. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96°C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 23
Proces:
Martin 4. Únor
Doporučuje produkt
Káva je velmi dobrá a vyvážená. V šálku pravidelně poznávám hořkou dochuť grepu, ale dělám si z ní espresso, na filtru se může chuť lišit.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 17g
Voda (g): 40g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 10 clks Comandante RC
Proces: 30s předspaření, jemnější mletí
Martin 14. Listopad
Doporučuje produkt
Velmi dobrá káva, jako espresso vyvážené, z moka konvičky a s mlékem chutná prakticky jako zelený čaj:)
Kdo má rád zelený čaj, bude spokojený.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 17g
Voda (g): 40g
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 12 clks Commandante Red clix
Proces: 20s předspaření
Tomas Frolec ověřený zákazník 14. Září
Doporučuje produkt
fajn, čistá káva za rozumnou cenu
Nečekejte od toho nic anaerobně "funkového". Mně charakter příjde spíš jako africká naturálka s mohutnějším tělem
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 Commandante
Proces: Tetsu Kasuya
Jan Hovad ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
Aroma při mletí a vůně samotné kávy
Velmi zajímavá káva
Nedaří se mi zredukovat trpkost (jediný zápor)
Recept
Metoda přípravy: Hoffman V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante +- 23
Proces: 5 pour method (45s blooming)
Tomas Frolec ověřený zákazník 20. Červen
Doporučuje produkt
super anaerobní káva za super cenu s výrazným "anaerobním funkem". Za tyto peníze nic víc nečekám a byl jsem naprosto spokojený.
možná trochu ostřejší profil? (za mě nebyl na závadu)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 kliků Commandante
Proces: Tetsu Kasuia
Tomas Frolec 20. Červen
Doporučuje produkt
super šťavnatá káva, s aciditou a hladkostí meruňkového milkshaku by se dalo souhlasit. Nemám co za sebe by se mi nelíbilo.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 kliků Commandante
Proces: Tetsu Kasuia
Tomas Frolec 20. Červen
Doporučuje produkt
super káva za danou cenu s maličko ostřejší "fermentovanou" aciditou (není negativum) mírně do trpkosti. To, co od alternativně zpracované africké kávy čekám
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 kliků na Commandante
Proces: Tetsu Kasuia