BeBerry Coffee

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.67 / 5
Doporučuje
97%
61 z 63 uživatelů
Lucia ověřený zákazník 2. Listopad
Doporučuje produkt
Kvetinovo-broskyňová vôňa
V chuti dominujebroskyňový ľadový čaj
Extrémne pitná, na celý deň
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 23
Voda (g): 260
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení): Porlex 11 klikov
Proces:
ordogh ověřený zákazník Zobrazit originál 19. Září
Doporučuje produkt
super vyvážené
čistý
zralé exotické ovoce
Recept
Způsob přípravy: Kalita vlna
Káva (g): 15 g
Voda (g): 250 g
Teplota vody: 95
Bruska (nastavení): Commandante 27 kliknutí
Proces: něco jako metoda JH V60, 5x50g
Martina Zbořilová 16. Září
Doporučuje produkt
mňaaaaaaaaaam, jsem nadšená
nic, mega skvělá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante 22 kliků
Proces: 5 nálevů – blooming do 60 g, pak do 120, do 300, do 400, do 500, čas cca 3 minuty
MiŠÚ 11. Srpen
Doporučuje produkt
Sqělá s příjemnou ovocnou , přesto nenásilnou dochutí.
Recept
Metoda přípravy: Aeropress - invertovaná metoda
Káva (g): 12g
Voda (g): 180
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Comandante c40 Mk4, 15 cliks
Proces: extrakce 2minuty
Kydlíček Tomáš ověřený zákazník 24. Červen
Doporučuje produkt
Skvělé, chuťově plné
Přesně podle popisu
Při chladnutí se chutě zvýrazňují
Už není v nabídce…
Recept
Metoda přípravy: V60 filtr
Káva (g): 21g
Voda (g): měkká,
Teplota vody: 95st.C
Mlýnek (nastavení): Comandante 24 kliků
Proces: extrakce 150 sec
Gabriel ověřený zákazník 30. Květen
Doporučuje produkt
velice šťavnatá a sladká červená limonáda
ani náznak čokolády nebo oříšků :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): DF64 + SSP Cast @ 65
Proces: 50g @ 0:00 -> 100g @ 0:45 -> 100g @ cca 1:30 dle rychlosti průtoku
Viktor ověřený zákazník 16. Únor
Doporučuje produkt
Osvědčená káva
Chuť se s teplotou mění
Brownies a jahody
Gabriel 27. Listopad
Doporučuje produkt
překvapivě komplexní kafe
velmi pěkné tmavší tóny, co se týče ostružiny, kakaa, slivky (takové do džemu)
celková vyváženost
nezbylo na esko, všechno jsem vypil na filtr :D
Recept
Metoda přípravy: Orea V3
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení): DF64 + SSP Cast @ 63
Proces: Matteo D'Ottavio 4 pour recipe
Viktor 6. Listopad
Doporučuje produkt
Za mě dobrá káva
Oproti Costa Rice, co jsem měl od BeBerry minulý rok, víc cítím právě čokoládu a kakao, je tam ale i acidita a ostružiny
Pár dní po přesypání do Airscapu se chuť trochu změnila a víc cítím ostružiny
Chuť se mění s teplotou
Před rokem jsem dostal doporučení počkat víc jak 20 dní před otevřením balení, což jsem udělal a je to super
Matěj 17. Červenec
Doporučuje produkt
Úžasná ovocná chuť
Při cuppingu jsem měl pocit, že ochutnávám juice