Boo!

3.1 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
3.1 / 5
Doporučuje
59%
16 z 27 uživatelů
Filip ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Ovocné aroma
Vyvážená hořkost a acidita
Chuť připomínající vanilkovou zmrzlinu, jahody a višně
Podezřele rychle ubývá obsah balení
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 15
Voda (g): 30
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Kateřina Bradáčová ověřený zákazník dnes
Nedoporučuje produkt
Jakub ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Brutální ovocnej nesmysl.
Jahody, třešně, lehkost mlíka a brutální aroma.
Není pro lidi co neradi experimentujou .
Rozhodně stojí za vyzkoušení, garantuju vám že nic podobnýho ste nepily.
Recept
Metoda přípravy: 9Barista espresso
Káva (g): 18.2
Voda (g): OUT 36g
Teplota vody: 93°C
Mlýnek (nastavení): Timemore C2 s mlecími kameny S2C660 a upraveným nástavcem na nastavení hrubosti. Těžko popisovat
Proces:
Jan ověřený zákazník včera
Nedoporučuje produkt
Jan Petráš ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Natalia Kobylkina ověřený zákazník včera
Nedoporučuje produkt
Obal, chuťový profil obecně by se mi hodil.
I když si občas koupím nějakou experimentální kávu, toto je na mě moc. Musela jsem vyčistit mlýnek, umýt všechno kolem aby ta vůně zmizela - velmi chemická a vůbec není cítit káva. Škoda peněz.
Jan sobota
Nedoporučuje produkt
Obal
Ač mám rád limitky a hlavně fermentované kávy, tak tohle fakte ne-e
Totálně uměle převoněné, není v ni ani náznak vůně kávy
Chutná o něco hůře, než vanilková kapslová káva.:/
Fanny Krull ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Linda Procházková ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
Vůně...
Chuťový profil: esko: jako jahody sešlehačkou, co dělá babička ke svačině; +šlehané mleko: jahodový milkshake
Hotový nesmysl
Je to limitka
Recept
Metoda přípravy: příprava eska za pomoci Sage Barista
Káva (g): 18,2g
Voda (g): s espressem 42g
Teplota vody: 92°
Mlýnek (nastavení): 5
Proces:
Jan Prostřední před týdnem
Nedoporučuje produkt
nic
umělá chuť jahodového přepáleného granka
nedá se považovat za kávu
nepitelné