Candycane Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
92%
515 z 558 uživatelů
CoffeeDoc ověřený zákazník Zobrazit originál pondělí
Doporučuje produkt
Příjemná kyselost
Funguje dobře jako espresso a espresso těžké mléčné nápoje
Sladkost vynikne v delších dávkách espressa
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18,5
Voda (g): 52
Teplota vody: 93 C
Bruska (nastavení): 23,5 (Niche Zero)
Proces: RDT, Horizontální distribuce, WDT (Moonraker), Tamper (Normcore 25lb Spring)
Marek ověřený zákazník neděle
Nedoporučuje produkt
Anycoders s.r.o. ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Na svou cenu takový kofio standard.
Veronika Zýková ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
CoffeeDoc ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
Chuť čokoládově s mírnou svíravostí
Funguje jako Espresso, Cappuccino, Aeropress
Zkoušel jsem to s mým receptem na Aeropress a z těchto fazolí jsem dostal docela sladké šálky (neobrácené, 18 kliknutí Comandante, 11 g kávy, voda: 200 g 92 °C, celková doba vaření: 2 minuty 30 sekund)
Moje záběry byly neustále trochu hořké. (Dávám přednost světlejším praženým fazolím)
Nemohl jsem ochutnat jablečný závin (recept na espresso)
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18,5 g
Voda (g): 40 g
Teplota vody: 93°C
Bruska (nastavení): 22 (Niche Zero)
Proces: RDT, manuální horizontální distribuce, WDT (Moonraker)
Pavel Linhart před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Nerad cokoli kritizuji a je to pořád lepší káva než kávy ze supermarketu, ale v porovnání s kávami od Naugthy Dog nebo The Barn pražíren vyloženě nedobrá káva
Přepražená, tmavá, hořká, "připálená" vůně i chuť
Martin ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Michal Herout ověřený zákazník 27. Říjen
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Darina 15. Říjen
Doporučuje produkt
Sára ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt