Coffea Circulor

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.52 / 5
Doporučuje
92%
55 z 60 uživatelů
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
lahodná chutná káva
sedí ji i rostlinné mléko
dražší, ale stála za to
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Morgan ověřený zákazník 11. Říjen
Doporučuje produkt
vyvážená chuť
skloubení ovocné chuti a plnosti
vůně semen koriandru, citronového želé a opečené kůrky od chleba
sedlina voní jako citronové želé v čokoládě
cena, ale když ji nepijete několikrát denně tak je to jedno
Recept
Metoda přípravy: french press
Káva (g): 16.5
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode 8 + jedna čárka
Proces: zaleju vodou ve french pressu, přikryju, po 4 minutách rozbiju krustu na hladině a nechám sednout, po dalších 5 minutách je hotovo
Eli ověřený zákazník 4. Říjen
Doporučuje produkt
Broskev v hrníčku, skvělý!
Recept
Metoda přípravy: Clever dripper, James Hoffmann metoda
Káva (g): 15 g
Voda (g): 250
Teplota vody: off the boil
Mlýnek (nastavení):
Proces:
MartinLobotka ověřený zákazník 10. Červenec
Doporučuje produkt
Výrazná chuť
Neupcháva filter v60
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 280
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): C2 - 18klikov
Proces:
Adam ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Vynikajuca kava
uzasna hlboka a plna chut
asi najzaujimavesi chutovy profil kavy aky som pil
cena
Recept
Metoda přípravy: pulzar
Káva (g): 15
Voda (g): 240
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Kinu M47 (POB) 3.1.0
Proces:
db ověřený zákazník 5. Květen
Doporučuje produkt
Naprostá pecka! Jak chuť tak vůně.
Cena, ale stojí za to
Recept
Metoda přípravy: WACACO NS2 / 1:3 nebo 1:4
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): KINU m47 / 1.9.0 nebo 2.2.0
Proces:
MiŠÚ ověřený zákazník 12. Březen
Doporučuje produkt
Krásný obal s praktickým uzavíráním a ventilkem
Příjemné aroma
Svěží ovocná chuť s jemným ocasem mango
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18
Voda (g): 60
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante c40 Mk4, 23 cliks
Proces: blooming 1:2 cca 30sec
Michal ověřený zákazník 2. Únor
Doporučuje produkt
nadstandartní plná a bohatá chuť
snadná příprava
delikátní
cena, za kvalitu se platí ;-)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16
Voda (g): 260
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): 22
Proces: 40 bloom, 120 pour 1., 160 pour 2.
Lenka ověřený zákazník 10. Září
Doporučuje produkt
Už po prvním přivonění k zrnkům je člověku jasné, že se jedná o anaerobně zpracovanou kávu - vůně je velmi výrazná a kořeněná - což se odráží i ve výsledném šálku. V chuťovém profilu to sice není uvedené, já z ní však dost cítila čokoládu a jahody.
V chuti do popředí vystupují borůvky a rum, káva má plné tělo a je velice intenzivní. Acidita je trochu větší, takže rovnou říkám, že tahle káva určitě není pro každého.
Anaerobně zpracované kávy mají svou specifickou chuť, ta fermentace je tam opravdu znát. Pro milovníky těchto druhů káv ale naprosto ideální, pro mě další skvělý chuťový zážitek.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22g
Voda (g): 320ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method
Jaroslav ověřený zákazník 7. Červen
Doporučuje produkt
Tato káva mě na chvilku vzala do Afriky. Etiopka jak má být! :)