The Coffee Collective

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
93%
64 z 69 uživatelů
Patricie 26. Únor
Doporučuje produkt
ovocná, citrusová
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 23 kliků
Proces:
Nicolai Weis ověřený zákazník 19. Únor
Doporučuje produkt
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 15. Únor
Doporučuje produkt
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem tento rok vyzkoušel
Dobře vyvážený s dobrou kyselostí a nádhernou vůní melounu a citrusů
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs, 60
Proces: Tetsu Kasuya God Recept
Caspy ověřený zákazník 24. Leden
Doporučuje produkt
Kirill Zobrazit originál 23. Leden
Nedoporučuje produkt
Pěkné a známé „kvašené“ příchutě, které nejsou příliš dominantní ani umělé
Trochu „tělesnější“ káva
Bylo trochu příliš těžké vařit to důsledně
Složitější vytočit do ovocnosti
Evgeny ověřený zákazník 22. Leden
Doporučuje produkt
Evgeny ověřený zákazník 22. Leden
Doporučuje produkt
Donald Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
Jemné čajové příchutě
Broskvové tóny a sladké
Donald Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
Šťavnaté chutě - čistý šálek
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 17
Voda (g): 280
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Středně hrubé mletí
Postup: 55 g květ na 30 sekund, 225 g sekundové nalévání. Celý proces vaření by měl trvat 3-3,5 minuty
Zdeněk Šulc 12. Leden
Nedoporučuje produkt