The Coffee Collective

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.69 / 5
Doporučuje
91%
31 z 34 uživatelů
Patricie 26. Únor
Doporučuje produkt
ovocná, citrusová
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 23 kliků
Proces:
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 15. Únor
Doporučuje produkt
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem tento rok vyzkoušel
Dobře vyvážený s dobrou kyselostí a nádhernou vůní melounu a citrusů
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs, 60
Proces: Tetsu Kasuya God Recept
Donald Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
Šťavnaté chutě - čistý šálek
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 17
Voda (g): 280
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Středně hrubé mletí
Postup: 55 g květ na 30 sekund, 225 g sekundové nalévání. Celý proces vaření by měl trvat 3-3,5 minuty
Vojtěch Vitásek 23. Listopad
Doporučuje produkt
Dražší, ale stojí za to
Ideálně měsíc rest
Martin Šrytr ověřený zákazník 15. Listopad
Doporučuje produkt
příjemná ovocná chuť, která není rušivá
famózní závěr
plnost
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:90 °
Mlýnek (nastavení):
Proces: 30s blooming 70g 30s,70g30s, 70g 30s
Pavel Fuksa ověřený zákazník 1. Říjen
Doporučuje produkt
Chuť. Nejsem na kávu odborník, ale chuť téhle kávy za mě nemá chybu. Není příliš kyselá, silná ani slabá, vše tak akorát. Přenáší mě do Kodaně.
Recept
Metoda přípravy: NextLevel Pulsar
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): 2
Proces:
Lucia ověřený zákazník 30. Září
Doporučuje produkt
Spĺňa to, čo si pri Keni predstavujem: ovocné a acidné
Istá príjemná sladkosť
Myslím, že zodpovedá profilu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 200
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): Porlex 11 klikov
Proces:
Viktor ověřený zákazník 8. Listopad
Doporučuje produkt
Dobrá káva, asi nejlepší, co jsem od nich zatím měl
Dal jsem si to u nich v kavárně Bernikow na doporučení obsluhy, to kafe jsem si pak i přivezl domů. Když jsem ho tu viděl, tak jsem ho musel vzít znovu
Gábor ověřený zákazník 17. Srpen
Doporučuje produkt
ovocné a šťavnaté espresso
nechybí ani sladkost
žádný klasický "chocolate+" profil :D
Recept
Metoda přípravy: Cafelat Robot @ 6-7 bar
Káva (g): 20 g in
Voda (g): 48 g out
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): DF64 + SSP Cast (7)
Proces:
Jan ověřený zákazník 11. Duben
Doporučuje produkt
Moc dobrá
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 40
Voda (g): 750
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 20 kliků
Proces: Drip