The Coffee Collective

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.69 / 5
Doporučuje
91%
31 z 34 uživatelů
Patricie 26. Únor
Doporučuje produkt
ovocná, citrusová
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 23 kliků
Proces:
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál 15. Únor
Doporučuje produkt
Jedna z nejlepších káv, kterou jsem tento rok vyzkoušel
Dobře vyvážený s dobrou kyselostí a nádhernou vůní melounu a citrusů
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs, 60
Proces: Tetsu Kasuya God Recept
Kirill Zobrazit originál 23. Leden
Nedoporučuje produkt
Pěkné a známé „kvašené“ příchutě, které nejsou příliš dominantní ani umělé
Trochu „tělesnější“ káva
Bylo trochu příliš těžké vařit to důsledně
Složitější vytočit do ovocnosti
Donald Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
Jemné čajové příchutě
Broskvové tóny a sladké
Donald Zobrazit originál 13. Leden
Doporučuje produkt
Šťavnaté chutě - čistý šálek
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 17
Voda (g): 280
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Středně hrubé mletí
Postup: 55 g květ na 30 sekund, 225 g sekundové nalévání. Celý proces vaření by měl trvat 3-3,5 minuty
Luciella 8. Prosinec
Doporučuje produkt
Krásně svěží, ovocné, výrazné tóny broskve.
Čajovější
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante 22 kliků
Proces:
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Pěkná kolumbijská káva
Jemná chuť
Příliš drahé na to, co nabízí
Příliš pražené (tento pekáč mění profil pečení)
Nic zvláštního za tak vysoké náklady: za stejné peníze si můžete koupit nějaké pěkné gejši
Claus ověřený zákazník Zobrazit originál 4. Prosinec
Doporučuje produkt
krásná vůně citrusových plodů
příjemná a vznešená sladkost
Recept
Způsob přípravy: Kvetou v kruzích, polévky jsou rovné.
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 90°C
Bruska (nastavení): 25 kliknutí
Zpracování: 45s květ (60g), 30s 2.květ (60g), + 80g +100g. v hrnkovém bypassu do celkové hmotnosti 340 g
Vojtěch Vitásek 23. Listopad
Doporučuje produkt
Dražší, ale stojí za to
Ideálně měsíc rest
Martin Šrytr ověřený zákazník 15. Listopad
Doporučuje produkt
příjemná ovocná chuť, která není rušivá
famózní závěr
plnost
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody:90 °
Mlýnek (nastavení):
Proces: 30s blooming 70g 30s,70g30s, 70g 30s