Concept Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
93%
265 z 286 uživatelů
Petr ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Valerie ověřený zákazník 19. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 80
Mlýnek (nastavení): 5 (fellow ode)
Proces:
Jakub Kroutil ověřený zákazník 12. Únor
Doporučuje produkt
Patrik Kováč ověřený zákazník 8. Únor
Doporučuje produkt
Teodor ověřený zákazník Zobrazit originál 31. Leden
Doporučuje produkt
Velmi pěkné poznámky, zejména třešňové a rum
Snadné pro V60
Ne příliš jemná nebo „klasická“ kávová chuť
Recept
Metoda přípravy: keramika V60 01
Káva (G): 15
Voda (G): 250
Teplota vody: 96-100
Grinder (Nastavení): Kinu M47 POB 3: 0: 0
Proces: 45g Bloom 1min, 150g Next Nali, 250 Poslední nalévání
Huib Nederhof ověřený zákazník 15. Leden
Doporučuje produkt
Richard Zvonek ověřený zákazník 15. Leden
Doporučuje produkt
Marta ověřený zákazník 2. Leden
Doporučuje produkt
po otevření vůně zemitá + cítím whisky
s mlékem chutná jako irská káva nebo vaječný koňak
znovu bych nekoupila, je příliš výrazná
bez mléka je kyselá a trpká
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Doporučuje produkt
Plné chuti
Bomba v ústech
Ovocný
Příliš intenzivní
Chuť jako by byla vysoce zpracovaná káva
Snadno vás to unaví
Martin ověřený zákazník 12. Listopad
Doporučuje produkt
Balení je zábavně jiné než běžné
Skvělá chuť i po 4 týdnech od pražení
Recept
Metoda přípravy: Hario switch, polovina prolyvání, druhá polovina immersion
Káva (g): 30g
Voda (g): 500g
Teplota vody: 90 stupňů
Mlýnek (nastavení): 6.5 kliku na 1ZPresso K Ultra