DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
92%
462 z 500 uživatelů
Zdeněk Buk ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Nina ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
ordogh ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Nedoporučuje produkt
zajímavý experiment ve světě Diega :D
nedostatek složitosti
umělá příchuť
chutná dobře, když pijete horké, ale chlazením se úplně rozpadá
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Bruska (nastavení): 26 Comandante
Proces: James Hoffman's V60 / Kalita wave
Juan Carlos Molina Zobrazit originál před týdnem
Nedoporučuje produkt
Nic moc, připomíná mi to kávu
Slabá chuť, slabé aroma i při velkém podílu fazolí vs. vody
Přinutilo mě to pochybovat o kvalitě mého mlýnku a kávovaru, ale vyzkoušel jsem 2 úplně jiné a výsledkem byl stejný slabý nápoj
Především v porovnání s ostatními kávami DAK byla tato první ŠPATNÁ, kterou jsem kdy vyzkoušel
Claudio Zobrazit originál před týdnem
Doporučuje produkt
vzrušující různé příchutě
Recept
Způsob přípravy: v60 (!) + papír v60
Káva (g): 20 (espresso pražená)
Voda (g): 270 g (+ bypass po spaření)
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): kliknutí Comandante: 23
Proces:
60 g + 60 g + 75 g + 75 g
= 270 g @ ~ 2:15 min.
obtočte vodou (v šálku), dokud hotový nápoj nebude mít ~320 g celkem.
Martin Horalík ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Roman Feix ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Tina ověřený zákazník před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Je to kvalitní zrno
Jemná chuť
Moc mě to nenatchlo.
Pro mě osobně až moc jemné
Martin ověřený zákazník 30. Říjen
Doporučuje produkt
Příjemná acidita a ovocná chuť při správném receptu
Dlouhé hledání použitelného receptu
Při třeba jen malé změně poměru kávy a vody chuť rychle padá do průměru
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 190
Teplota vody: 97-99
Mlýnek (nastavení): Hario MSS-1 (8 clicks)
Proces: 60g bloom, 30sec, 130g
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
byl jsem zvědavý, bylo to dobré
i ten kokos jsem tam našel
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: