DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
92%
474 z 515 uživatelů
Karel Kratochvíl ověřený zákazník čtvrtek
Nedoporučuje produkt
Aneta ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
db ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
chuť
aroma
pracnější na mlýnku :-)
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 9
Voda (g): 23
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Kinu 1.6.0.
Proces: preinfuze 7s
Alina ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Tomáš M ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Naprosto dokonalá káva
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16,5
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode (5)
Proces:
Roman Navrátil ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Fellow Opus (5 a 1 krok)
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
MiŠÚ před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 80°C
Mlýnek (nastavení): C40 MK4 - 16 klik (ne red klik)
Proces: invert, 60g vody, promíchat, po půl minutě dolít zbytek a pak hned (cca od 45sec) stláčet do 1miin 30sec
Katerina ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť k vyzkoušení (jednou)
Intenzivní
Snadno extrahovatelné
Příliš umělé aroma
Nedostatečná transparentnost procesu kávy
Unavuje vás to
Alina ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Chutná jako skořicová roláda
Nemám toho dost
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 30
Voda (g): 450
Teplota vody: 96
Bruska (nastavení): Comandante 22 kliknutí
Proces: V60