DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.43 / 5
Doporučuje
90%
367 z 410 uživatelů
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál úterý
Nedoporučuje produkt
Aroma is pleasant
Aroma is quite weak
There is no pronounced acidity or sweetness
Overall, feels quite empty
Recept
Method of preparation: v60 switch
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature: 90
Grinder (settings): df83v pour over burrs
Process: Tetsu Kasuya new hybrid recipe
Tomáš Walczysko ověřený zákazník 17. Únor
Nedoporučuje produkt
Ucházející chuť
Složitější příprava i při hrubším grindu
Delší extrakce než u ostatních káv
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 225
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore chestnut C2 22-kliků
Proces:
Ninso ověřený zákazník 14. Únor
Nedoporučuje produkt
Balenie
Zaujímavá chuť
Ako už viacerí spomínali, káva je náročnejšia na prípravu, treba správne nastaviť Grind Size
Čakal som lepšiu chuť
Recept
Metoda přípravy: V60 & Ceado Hoop
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C40 ~26Clicks
Proces:
Peter ověřený zákazník 7. Únor
Nedoporučuje produkt
neumím docenit kvalitu této kávy
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adam Goga ověřený zákazník 14. Leden
Doporučuje produkt
Čekal jsem lehce víc
Flo ověřený zákazník Zobrazit originál 11. Leden
Doporučuje produkt
Rozhodně něco jiného
Velmi čisté, velmi květinové
V podstatě žádná sladkost
Někdy chutná možná i trochu do zelena
Nepodařilo se extrahovat žádné Safranovy poznámky
Recept
Způsob přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): ZP6 - 5
Postup: Bloom + 1 zalití
Aneta ověřený zákazník 8. Leden
Nedoporučuje produkt
Strašně výrazná až chemická pachuť pomerančů
Ani při změně poměrů voda/káva, mletí nebo teploty přípravy nezmizel
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť k vyzkoušení (jednou)
Intenzivní
Snadno extrahovatelné
Příliš umělé aroma
Nedostatečná transparentnost procesu kávy
Unavuje vás to
Miroslav Pastorčák ověřený zákazník 27. Listopad
Nedoporučuje produkt
Bohužel, na kávu jsem se těšil, ale ať dělám co dělám, stále se mě nedaří zbavit se hořkých tonu které v kávě převládají. Zklamaní...
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 45
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche 9-12
Proces: Rocket Appartamento
Ury M. ověřený zákazník 25. Listopad
Nedoporučuje produkt
Slabá chuť
Nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:92
Mlýnek (nastavení): fellow gen 2 (6)
Proces: