DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
92%
474 z 515 uživatelů
Roman Navrátil ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Fellow Opus (5 a 1 krok)
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
Claus Zobrazit originál 7. Listopad
Doporučuje produkt
vzrušující různé příchutě
Recept
Způsob přípravy: v60 (!) + papír v60
Káva (g): 20 (espresso pražená)
Voda (g): 270 g (+ bypass po spaření)
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): kliknutí Comandante: 23
Proces:
60 g + 60 g + 75 g + 75 g
= 270 g @ ~ 2:15 min.
obtočte vodou (v šálku), dokud hotový nápoj nebude mít ~320 g celkem.
Peter ověřený zákazník 29. Říjen
Doporučuje produkt
byl jsem zvědavý, bylo to dobré
i ten kokos jsem tam našel
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nina ověřený zákazník 25. Říjen
Doporučuje produkt
Martin 22. Říjen
Doporučuje produkt
Martin 18. Říjen
Doporučuje produkt
Kyriakos Konstantinidis Zobrazit originál 7. Říjen
Doporučuje produkt
Velmi příjemná kyselinka, když je dobře uvařená
Výrazné fialové ovoce a pěkná textura
Dlouhá dochuť, jako klasické AB z Keni
Potřebuje dobrý odpočinek, nevařte příliš čerstvé
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 20 g
Voda (g): 300 ml
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Středně hrubý
Proces: V60
Doba louhování: 3 minuty

Kvetoucí na 100 ml, velké promíchání lžičkou, 1 nalití do 300 ml
Miroslav ověřený zákazník 4. Říjen
Doporučuje produkt
Dita ověřený zákazník 10. Září
Doporučuje produkt
Vemte esíčka, skořicové i kakaové, a nechte je zfermentovat!
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 25
Voda (g): 400
Teplota vody: 92-95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej ověřený zákazník 26. Srpen
Doporučuje produkt
vyvážená chuť
příjemná acidita
Recept
Metoda přípravy: origami / kalita filtr
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 91
Mlýnek (nastavení): 24kliku
Proces: bloom 40g/40s - 150g/50s - 250g/70s - stop/90s