DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.42 / 5
Doporučuje
89%
366 z 409 uživatelů
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál úterý
Nedoporučuje produkt
Aroma is pleasant
Aroma is quite weak
There is no pronounced acidity or sweetness
Overall, feels quite empty
Recept
Method of preparation: v60 switch
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature: 90
Grinder (settings): df83v pour over burrs
Process: Tetsu Kasuya new hybrid recipe
Vojtěch ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
Totální pecka, krásně kokosová chuť. Ještě jsem nic podobného nepil. Jako piňa colada.
Recept
Metoda přípravy: hario
MartinLobotka ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Vôňa
Eva Křížková ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
výrazná acidita a zároveň plné tělo
intenzivní chuť kakaových bobů
MartinLobotka ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Limetka, kvety, ľahká
David Pocar ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 MK4 - 18 clicks
Proces: 45ml (bloom) -> 2min -> 205ml
David Pocar ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 90
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 MK4 - 18 clicks
Proces: 45ml (bloom) -> 2min -> 205ml
Roman ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Opravdu výrazná chuť kardamomu
Plná chuť a příjemné tělo
Super daily káva, kterou si dokáži představit pít každý den
Výrazné tělo si zachovala i schládnutí
Chuť vanilkového dortu se nám tam nepodařilo najít:(
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 80
Voda (g): 1250 ml
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore C2
Proces:
Petr Švábeník ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Jemná ovocná voňavá
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Skvělá vánoční káva s čistou aroma skořice
Pěkné tělo
Recept
Metoda přípravy: spínač V60
Káva (G): 20
Voda (G): 300
Teplota vody: 90
Grinder (Nastavení): DF83V Pour Over Burrs 55
Proces: Tetsu Kasuya nový hybridní recept