DAK Coffee Roasters

4.5 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.42 / 5
Doporučuje
90%
324 z 360 uživatelů
db ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
chuť
aroma
pracnější na mlýnku :-)
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 9
Voda (g): 23
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Kinu 1.6.0.
Proces: preinfuze 7s
Tomáš M ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Naprosto dokonalá káva
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 16,5
Voda (g): 250
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Fellow Ode (5)
Proces:
Roman Navrátil ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): Fellow Opus (5 a 1 krok)
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
MiŠÚ před týdnem
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 80°C
Mlýnek (nastavení): C40 MK4 - 16 klik (ne red klik)
Proces: invert, 60g vody, promíchat, po půl minutě dolít zbytek a pak hned (cca od 45sec) stláčet do 1miin 30sec
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť k vyzkoušení (jednou)
Intenzivní
Snadno extrahovatelné
Příliš umělé aroma
Nedostatečná transparentnost procesu kávy
Unavuje vás to
Alina ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Chutná jako skořicová roláda
Nemám toho dost
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 30
Voda (g): 450
Teplota vody: 96
Bruska (nastavení): Comandante 22 kliknutí
Proces: V60
Tomas Frolec 30. Listopad
Doporučuje produkt
šafrán a verbena jako mega! šafrán a verbena jako mega!
neuvěřitelně čistá káva s květinovými tóny, které fakt cítíte
takto výrazné květinové aroma bez ovoce jsem dlouho nikde necítil, ale je pravda, že primárně jdu po experimentálních a anaerobních kávách
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23-26 Commandante
Proces: Tetsu Kasuya
Miroslav Pastorčák ověřený zákazník 27. Listopad
Nedoporučuje produkt
Bohužel, na kávu jsem se těšil, ale ať dělám co dělám, stále se mě nedaří zbavit se hořkých tonu které v kávě převládají. Zklamaní...
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 45
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): Niche 9-12
Proces: Rocket Appartamento
Tina 27. Listopad
Doporučuje produkt
Tato káva je ta nejlepší, co jsem kdy pila! Skutečně gurmánský zážitek.
velmi výrazná chuť, exploze
chuť bych popsala - vysokoprocentní hořká čokoláda s ocáskem alkoholové pralinky (např. mon chéri)
espresso, s mlékem, teplá, ledová - vše top!
z té ceny mi srdce krvácí
Ury M. ověřený zákazník 25. Listopad
Nedoporučuje produkt
Slabá chuť
Nevýrazná
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:92
Mlýnek (nastavení): fellow gen 2 (6)
Proces: