Dark Woods Coffee

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.54 / 5
Doporučuje
89%
114 z 128 uživatelů
Jan ověřený zákazník 26. Září
Nedoporučuje produkt
Velmi silna chut, ale bohuzel ne v dobrem. Mne kava nesedla.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 25
Voda (g): 450
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Sára ověřený zákazník 30. Duben
Nedoporučuje produkt
Krásný obal.
Při “espresso metodě” přes aeropress, kterou sdílel Petr níž, nechutnala špatně.
Rozhodně není vhodná na filtr, jak je uvedeno. Na filtru chutná velmi podivně, mdle, se zvláštní alkoholovou pachutí.
Coffemaster ověřený zákazník 27. Leden
Doporučuje produkt
Po Etiopii Common Grounds od stejné pražírny celkem zklamání. Zase na druhou stranu, tato káva může posloužit jako solidní základ pro mléčné nápoje (latté, macchiato, cappuccino).
Bez mléka se asi opravdu nedá
opravdu hodně kyselá, nulová crema
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Filip ověřený zákazník 4. Květen
Nedoporučuje produkt
Plochá. Zkoušel jsem Chemex a Moccamaster a hrozná nuda.
Lukas ověřený zákazník 11. Srpen
Nedoporučuje produkt
Zajimava netradicni chut
Zajimava netradicni chut
Recept
Za me pouzitelne jen na dve veci: 1. namaceni italskych piskotu pro pripravu tiramisu, neni pak potreba dodavat zadny alkoholicky liker, kava chut dostatecne kompenzuje (doporucuju zkusit, fakt nebudete litovat), 2. za studena s mlekem a ledem