Dark Woods Coffee

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
91%
175 z 192 uživatelů
Yan Gee ověřený zákazník 12. Prosinec
Doporučuje produkt
Predstav si to: rano vstanes, venku mrzne, praskajici ohen v krbu. Postavis vodu na kafe a otevres sacek Common Grounds. Aroma bourbon vanilky provoni celou mistnost a vytvori dokonale 'cozy' atmosferu.
Jednoducha a odpustiva. Common Grounds zvlada skoro cokoli – French press, V60, moka konvici.
Perfektni i pro uplne zacatecniky.
Pavel Kosík ověřený zákazník 6. Únor
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jan ověřený zákazník 30. Listopad
Doporučuje produkt
Pavel Kosík ověřený zákazník 28. Září
Doporučuje produkt
Jakub Kroutil ověřený zákazník 2. Září
Doporučuje produkt
Jan Jedlička ověřený zákazník 6. Červen
Doporučuje produkt
Krásná vůně a hned po otevření
ideální do latte
Pavel Kosík ověřený zákazník 1. Květen
Doporučuje produkt
Adam Kopecký ověřený zákazník 19. Duben
Nedoporučuje produkt
Velmi zajímavá sladká vůně po whiskey.
Může být jak hořká a málo acidní tak jako opačně. Zkuste různé varianty přípravy. Nazačátku mi nechutnala, než co jsem našel vhodný způsob. Experimentovat s hrubostí a způsobem zalévání (V60). Voda z petky do 100 minerálů na litr (například "dobrá voda")
Trochu víc hořká a méně acidní, záleží na přípravě a vaší chuti.
Recept
Metoda přípravy: V60 filtr
Káva (g): 20g
Voda (g): 300g
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): hrubost 16 (chestnut C2)
Proces: Zalévat na třikrát po menších dávkách.
Adéla ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
Leoš ověřený zákazník 23. Únor
Doporučuje produkt
Dobrý výsledek i při prvním šálku.
Dobrá, sladká chuť.
Skvělá jak s mlékem, tak i jako Espresso.
Stojí za opakování, i když za mě jsem měl už lepší.
Čekal bych větší výraznost suš. ovoce.
Recept
Metoda přípravy: Espresso, Gaggia Classic
Káva (g):
Voda (g): 96°C
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): st. 4, Gaggia MDF
Proces: ranní rychlý proces