Jedna z nejlepších káv na espresso, co jsem za posledního půl roku měl
Mléčnou čokoládu tam teda moc necítím, ale ty ovocné tóny jsou skutečně výrazné, je to krásně voňavá káva s příjemnou aciditou
Super chuť
Káva se dobře extrahuje
Balíček má 300g
Recept
Metoda přípravy: Espresso (Lelit Mara X)
Káva (g): 17,5g
Voda (g): 45ml
Teplota vody: 93-94 stupňů
Mlýnek (nastavení): 2.8 na 1Zpresso K-Plus
Proces: Chvíli mi trvalo, než se mi podařilo kávu vyladit. Když jsem dal mletí 2.7, tak káva tekla hrozně pomalu. Tak jsem dal 2.8 a káva teče naopak dost rychle, ale i tak chutná suprově. Takže doporučuju neřešit to, že káva teče rychle, pokud chutná dobře.