Fiftybeans

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
89%
236 z 264 uživatelů
MartinLobotka ověřený zákazník 20. Březen
Doporučuje produkt
Po úprave receptu chutí dobre
Pekná kvetinová dochuť, keď je chladná
Zle sa extrahuje, pri štandardých receptoch je to taký slabý bylinkový čaj. Treba íst na jemné mletie
Recept
Metoda přípravy: Orea V3+ Kalita fiter
Káva (g): 15g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante C40 - 20 klikov
Proces: 50g-50g-zakrúžiť-75g-75g. čas 4:10
Roman ověřený zákazník 15. Březen
Doporučuje produkt
Naprostá šílenost v chuti
Výrazná chuť jahodového pudingu
Pokud rádi experimentujete a hledáte něco, co není běžné, toto je přesně ta káva, která vás překvapí
Tímto odpálíte chuťové buňky nejednoho kávičkáře
Náročná příprava – myslím si, že není tak jednoduché z ní dostat tu skvělou chuť, potřeba pracovat s teplotou vody a mletím a párkrát si to odzkoušet a najít to
Někdo to nedokáže pít daily, protože káva je fakt výrazná v jahodové chuti, prostě šílenost, takovou kávu běžně neochutnáte
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 450
Teplota vody: 93-97
Mlýnek (nastavení): Timemore C2
Proces:
Mia Eder ověřený zákazník 11. Prosinec
Doporučuje produkt
velmi intenzivní vůně
vyvážená, výrazná chuť
dobře funguje na většině metod
ta vůně může na někoho působit až uměle
občas má mírně nahořklý dozvuk
Recept
Metoda přípravy: Chytráček/V60/frenchpress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Babeta ověřený zákazník 7. Prosinec
Doporučuje produkt
Michal 18. Srpen
Doporučuje produkt
Tomas Frolec ověřený zákazník 13. Srpen
Doporučuje produkt
nabízí, co slibuje. Výrazná vůně i chuť melounu.
není tak komplexní jak jiné kávy od Fifty Beans - např Red Fruit, Orange fruit.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 21 kliků na Commandante
Proces: Tetsu Katsuya
Jakub Šprysl ověřený zákazník 6. Srpen
Doporučuje produkt
tak akorát ️
not my cup of taste
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 17 kliků Kaffia Barista X
Proces:
Richard Zvonek ověřený zákazník 17. Červen
Doporučuje produkt
Příjemná, konzervativnější káva
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C40 24
Proces: Inverzní, 30g, 30s bloom se zamícháním. Dolití do 250g, zamíchání, filtrování v 2:45
Michal ověřený zákazník 9. Červen
Doporučuje produkt
Za tu cenu bezkonkurenční
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g): 9 g
Voda (g): 130 g
Teplota vody: 95 °
Mlýnek (nastavení): timemore chestnut C2, 15 kliků
Proces: zalit 50 g vody, zamichat a bloom do 1 minuty. Potom doliti zbytku vody a promichat. Otocit a stlacit ve 2 minutach.
Daniel ověřený zákazník 25. Říjen
Doporučuje produkt
Marhule, cukríky p, príjemné funky