Gardelli Coffee

4.3 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.29 / 5
Doporučuje
83%
101 z 121 uživatelů
Tomas Frolec ověřený zákazník 7. Prosinec
Nedoporučuje produkt
jako surovina asi super káva, zajímavé aroma
pro milce Italsky pražené kávy asi ok pro milovníky espressa a italsky pražené kávy asi fajn
možná na omostic flow s Cafec filtrem bude ta hořkost potlačena
přepražené tóny, hořkne v aftertastu, nevím, kde udělal mistr světla Gardelli chybu...
pro milovníky ovocných káv rozhodně ne
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 Commandante
Proces: Tetsu Kasuya
Jan ověřený zákazník 15. Červen
Nedoporučuje produkt
Měl jsem kávu, která byla pražena 3.5.24 a bohužel kvalita šla oproti předchozí zkušenosti dolů. Chuť mdlá, nevýrazná. Přitom předcházející zkušenost byla ok. Problém nastal až teď. Navíc nejsem schopen dosáhnout extrakce nad tři bary a přitom vše dělám stejně jako předtím a třeba s Father’s, Barn apod. není tento problém…
Filip ověřený zákazník 15. Duben
Nedoporučuje produkt
1000 lidí / 1000 chutí
Studenější chutná lépe…
Zkusím si s tím ještě zaexperimentovat…
Při každém doušku mě praštila chuť něčeho, co opravdu není pro mě… asi zůstane v šuplíku velmi dlouho…
Recept
Metoda přípravy: V60 - plast / keramika
Káva (g): 17,5 a 14,5
Voda (g): 333 / 250
Teplota vody: 97 / 95
Mlýnek (nastavení): C3 - 15 / 13 clicků
Proces:
Jaromír Petřík ověřený zákazník 20. Říjen
Doporučuje produkt
nezvyklá chuť, není pro každého
vůně
nezvyklá chuť, není pro každého
bez přerazil vše ostatní
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Daniel ověřený zákazník 25. Červen
Doporučuje produkt
Decentne ovocná
Výrazná horká dochuť
Za tie peniaze by som čakal niečo podstatne lepšie
Jaroslav 4. Červen
Nedoporučuje produkt
Poměrně chutný filtr (V60)
Nedaří se mi udělat dobré espresso
Na espresso je potřeba mlít velmi najemno
A potom dost kanálkuje...
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 450
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces: 60 g vody, bloom 45 sekund, potom single pour, cílový čas 3:00.
Dominika ověřený zákazník 27. Březen
Doporučuje produkt
Rozhodně neurazí, ale ani moc nenadchne
Vhodná pro začátečníky s výběrovou kávou
Fajn na každodenní pití
Spíše nižší acidita (což může pro někoho být plus)
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tomáš Koutný ověřený zákazník 24. Listopad
Doporučuje produkt
Dřív jsem ji měl hodně rád, ale poslední dvě várky (naposledy kupováno říjen 2022) mi přišly, že je to úplně jiná směs a nedosahovala kvality těch předchozích
☕️ Zobrazit originál 10. Březen
Nedoporučuje produkt
Příliš pražené
příliš hořké bez ohledu na to, co jsem zkoušel, snížení teploty, nedostatečná extrakce atd.
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Tobiáš ověřený zákazník 22. Leden
Nedoporučuje produkt
Ze začátku je káva docela unikátní. Skoro jako, kdybyste zapomněli na dně hrnku hořkou čokoládu.
Po asi pátém dni pití jsem se té chuti přepil tak moc, až už k ní mám vyloženě odpor. Nedá se pro mě už ani pít.
Recept
V60 96C, Stagg X 100C zalít přes gabi.