Gardelli Coffee

4.3 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.3 / 5
Doporučuje
85%
175 z 205 uživatelů
Vojta ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Velice zajímavá káva, která však určitě nebude pro každého
Káva má velmi typickou čokoládovou, hořkokyselou, zemitou chuť, která se těžko popisuje, do toho hraje ovoce. Tímto se opravdu odlišuje od všeho ostatního co jsem ochutnal a na blind bych ji díky tomu, troufám si říct, kdykoliv zaručeně poznal
Kompostovatelný obal
Bez ventilu, ale i po několika měsících je to stále ona
Ve V60 protéká až nezvykle rychle
Skvělá jak v aeropressu, tak i ve V60, nejradši ji mám v clever dripperu
Lepší s měkčí vodou
BOUYEUX ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Peut être le café le plus atypique que j'ai pu goûter ! Il ne plaira pas à tout le monde. C'est définitivement une expérience surprenante. De mémoire c'était un omni roast qui n'est parfois pas suffisamment tranché pour l'une ou l'autre méthode mais ici j'ai pu particulièrement l'apprécié en expresso et il était également bon en V60 (94°C max).
Difficile à mettre en place pour un débutant.
Recept
Method of preparation: Flair 58
Coffee (g): 18
Water (g): 45
Water temperature: 94
Grinder (settings): 7clics C40
Process: + 23sec
BOUYEUX ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Doporučuje produkt
Gardelli est un bon torréfacteur qui sait saisir les cafés les plus étonnant du moment.
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 2. Duben
Doporučuje produkt
Outstanding aroma
Floral
Great roast for filter, not extraordinarily light but light with still development
Recept
Method of preparation: V60
Coffee (g): 15
Water (g): 250
Water temperature: 93 ºC
Grinder (settings): 8 (1Zpresso K-Ultra)
Process: Bloom 1 min + 1 pour
Make Up Plaza kft ověřený zákazník 5. Leden
Doporučuje produkt
Yan Gee ověřený zákazník 12. Prosinec
Doporučuje produkt
Kafe, co te dostane – pokud vis, co delas. Ananas, bezovy kvet, cervene jablko, cokolada, maliny—vsechno tam je, a vsechno to hraje dokonale. Tak komplexni, ze ostatni kafe v moji spizirne vypadaji vedle nej jak instantni kafe. Ale bacha. Tohle kafe potrebuje peci. Na tvrdou prazskou vodu zapomen. Micham si vlastni 70ppm vodu, kde vsechny tony krasne vyniknou. Chapu, ze ne kazdy to chce resit, ale pokud jsi coffee nerd, tohle kafe si nenech ujit.
Caspy ověřený zákazník 2. Listopad
Doporučuje produkt
Lubomír ověřený zákazník 16. Říjen
Doporučuje produkt
Sáčky už zase těsní a Mzungu je zase pecka jako předtím
Sáčky těsní tak moc, že se nafukují k prasknutí
Recept
Metoda přípravy: Moka
Káva (g): 20
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 14 click commandante
Proces: Hoffman
Jana Kadlecová ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
výborná
Sergej Skrjanec ověřený zákazník 24. Duben
Doporučuje produkt