Gringo Nordic

4.0 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.0 / 5
Doporučuje
82%
111 z 136 uživatelů
Kateřina Otrusinová ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Kristýna Pisarovská ověřený zákazník 6. Leden
Doporučuje produkt
Sladká chuť espressa
Skvělá s mlékem
Patrick ověřený zákazník Zobrazit originál 6. Prosinec
Nedoporučuje produkt
pěkné balení
fazole krásně voní
funguje i při nízkých teplotách
těžké získat slušný chuťový pohár
chuťové tóny neodpovídají chuti
na filtrovanou kávu mi přijde příliš tmavé
Recept
Způsob přípravy: V60 Switch
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 92°C
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Nina ověřený zákazník 16. Listopad
Nedoporučuje produkt
Balení
Čekala jsem od limitky mnohem víc, hnusný to není, ale celkem nuda
Veronika Zýková ověřený zákazník 14. Listopad
Nedoporučuje produkt
Design
Jako mnohé další mě zklamal chuťový profil, dost tmavě upraženo
Od limitky jsem čekala mnohem víc
Viktor ověřený zákazník 14. Listopad
Doporučuje produkt
Shodou okolností jsem měl předtím “podobnou” kávu od People Possession. People Possession varianta byla za mě s větší aciditou, bylo to fajn kafe, bylo to hodně o aciditě/št’avnatosti a trocha kakaa. Gringo je takové plnější, možná víc do sladka a acidita není tak agresivní, ale podobnost tam je, hlavně v chuti acidity (ale není to tolik “in your face”). Myslím si, že Gringo je chuťově přijatelnější pro větší publikum.
Katka ověřený zákazník 8. Listopad
Nedoporučuje produkt
Popis
Vubec se mi nepodarilo dostat z toho popsane tasting notes
Moc nechutna
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: aeropress
Vojtech Liska ověřený zákazník 6. Listopad
Nedoporučuje produkt
obal?
nic moc
hodně lehce se extrahuje - musel jsem použít na Fellow Aiden "Dark Roast" přednastavení, jinak to bylo hodně hořké
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Sculptor 064s (SSP MP) - 9
Proces: Fellow Aiden, Dark Roast profil
Ondrej 4. Listopad
Nedoporučuje produkt
design balení
Na vanocni limitku nic moc zajimavého
Recept
Metoda přípravy: Esko
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jakub Kroutil ověřený zákazník 13. Září
Doporučuje produkt