Hard Lines

4.7 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.7 / 5
Doporučuje
100%
6 z 6 uživatelů
tomas pittr ověřený zákazník 2. Březen
Doporučuje produkt
Simona ověřený zákazník 28. Únor
Doporučuje produkt
Pawel ověřený zákazník Zobrazit originál 30. Říjen
Doporučuje produkt
Velmi bobule!
Velmi čisté
Pravděpodobně nejvíce bobulovitá káva v Etiopii potřebuje trochu hrubší mletí
Pawel ověřený zákazník Zobrazit originál 4. Srpen
Doporučuje produkt
Ovocný
Bonbón
Klasická Etiopie
Dobrá pečeně
Peter Vaňušanik ověřený zákazník 16. Červenec
Doporučuje produkt
jemna kyselkava chut
slabsi chutove noty
Recept
Metoda přípravy: Gaggia Classic Pro + PID
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): DF64 (11)
Proces: espresso
Kávové zrnko ověřený zákazník 8. Červenec
Doporučuje produkt
Asi nejlepsi co jsem tenhle rok zatim zkousel
Rozhodne na filtr