Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.4 / 5
Doporučuje
90%
8032 z 8936 uživatelů
Jan Wellech ověřený zákazník před 3 hodinami
Doporučuje produkt
Vojtěch D ověřený zákazník před 5 hodinami
Nedoporučuje produkt
Hodně umělá chuť
Nechutná mi, prakticky už nejde cítit kafe
Petr K ověřený zákazník před 7 hodinami
Doporučuje produkt
Petr K ověřený zákazník před 7 hodinami
Doporučuje produkt
Petr K ověřený zákazník před 7 hodinami
Nedoporučuje produkt
Na ledu docela fajn pití na terasu.
Co-fermented mám běžně rád, ale tady už voní i chutná hodně uměle až chemicky a celkový dojem to ruší. Vlastně jsem si chvílemi připadal že mám před sebou takový ten granulovaný broskvový čaj… Po vychladnutí už to je snesitelné, ale horká si říká o spuštění migrény.
Jan dnes
Doporučuje produkt
Jan ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Simona Dostálová ověřený zákazník dnes
Doporučuje produkt
Jedna z nejzajímavějších káv, které jsem kdy pila
Po dlouhé době kafe, které má výraznější ferment, ale není to "overwhelming"
Příjemná bonbónkovitost a florální aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Recept: World Brewers Cup formula 1:1:1 od Coffea Circulor
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Jaromír Petřík dnes
Nedoporučuje produkt
chemícká vůně i chuť
káva ani není cítit
Recept
Metoda přípravy: chytráček
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody : 93
Mlýnek (nastavení): 16 Timemor C2
Proces: 70,120,200,250
Tereza ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Vůně zrn i kávy
Broskvovost!
Nevšední
Měla jsem ji i loni, kdy byla naprosto bezkonkurenční, ale letos je více pražená a bohužel hořká a to už jsem zkusila 4 různé recepty..... je to škoda.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 24 clicků
Proces:
Tereza ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Příjemně kyselá
Ovocná
Vůně
Musela jsem najít ten správný recept, jinak vychází dost hořká, což je škoda:(
Těžkost
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 24 clicků
Proces:
Nikola ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Kirill ověřený zákazník Zobrazit originál včera
Nedoporučuje produkt
The taste is spot on - nougat with cherry acidity
low-caf
Extremely hard to dial in - took around 6 packs and a lot of experimenting
hard to grind with a hand grinder
loud grind with electroc grinder
Recept
Metoda přípravy: espresso/milk drink
Káva (g): 18
Voda (g): 46
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): DF54 8,5
Proces: Flair Classic Pro 3, boil the chamber with the portafilter. Wipe the portafilter dry, put the wet paper filter to the bottom. Tamp the coffee as hard as you can. Start with 3 bar preinfusion 10-15 seconds, then declining pressure from 9 bar down until 45 grams output
_coffee_rdk ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Michal ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Michal ověřený zákazník neděle
Doporučuje produkt
Jan ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
Jan ověřený zákazník sobota
Nedoporučuje produkt
Sladší chuť
Na frenchpressu voněla jako čaj lesní směs
Kafe před namletím vyloženě chemicky smrdí, tak výrazně že to je cítit v celé místnosti
Alex sobota
Doporučuje produkt
Jemná jogurtová chuť + klasické tóny jahôd pri týchto etiópiách
Perfektná hlavne na espresso
Super káva na denné pitie
Odporúčam asi hlavne na domáce blendy ako sladkú a "spomaľujúcu" kávu ktorá dobre spolupracuje s viac divokou kávou a viac krehkými zrnami, u mňa najlepší výsledok s Nomad Mango + DAK Big Apple
Vysoká sladkosť
Veľmi, veľmi, veľmi pomalý prietok, najtvrdšie zrná s akými som kedy robil - výhodou potom je že je z nej naozaj dobré light roast espresso, no na filter tam vždy bude istá horkosť kvôli fines
Úprimne som čakal omnoho viac "funky" profil z popisu a procesu
Nájsť recept na V60 bola nočná mora
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 270
Teplota vody: 89
Mlýnek (nastavení): Veľmi hrubé
Proces: Bloom + jeden zálev, viac zálevov ešte viac prehrotí extrakciu a ľahko zvýši horkosť, Čas extrakcie 2:30
Vojtěch ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
Totální pecka, krásně kokosová chuť. Ještě jsem nic podobného nepil. Jako piňa colada.
Recept
Metoda přípravy: hario