Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.63 / 5
Doporučuje
95%
534 z 563 uživatelů
Thomas ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
Tasty acidity
has quite a bitter note to it
not as smooth as other natural ethos
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál úterý
Nedoporučuje produkt
Aroma is pleasant
Aroma is quite weak
There is no pronounced acidity or sweetness
Overall, feels quite empty
Recept
Method of preparation: v60 switch
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature: 90
Grinder (settings): df83v pour over burrs
Process: Tetsu Kasuya new hybrid recipe
Francois ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Konzistentní recepty
Kompaktní
Made in China :(
Petr K ověřený zákazník úterý
Nedoporučuje produkt
Na ledu docela fajn pití na terasu.
Co-fermented mám běžně rád, ale tady už voní i chutná hodně uměle až chemicky a celkový dojem to ruší. Vlastně jsem si chvílemi připadal že mám před sebou takový ten granulovaný broskvový čaj… Po vychladnutí už to je snesitelné, ale horká si říká o spuštění migrény.
Tereza ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Vůně zrn i kávy
Broskvovost!
Nevšední
Měla jsem ji i loni, kdy byla naprosto bezkonkurenční, ale letos je více pražená a bohužel hořká a to už jsem zkusila 4 různé recepty..... je to škoda.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 24 clicků
Proces:
Tereza ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Příjemně kyselá
Ovocná
Vůně
Musela jsem najít ten správný recept, jinak vychází dost hořká, což je škoda:(
Těžkost
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 85
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 24 clicků
Proces:
Jan ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
Sladší chuť
Na frenchpressu voněla jako čaj lesní směs
Kafe před namletím vyloženě chemicky smrdí, tak výrazně že to je cítit v celé místnosti
Eva Křížková ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
plné tělo, medová sladkost
milovníky klasických ovocných, výrazně acidních káv z Keni rozhodně nenadchne
Šárka ověřený zákazník před týdnem
Nedoporučuje produkt
člověk dostane, co si objednal
je to trochu melounová šílenost
aroma je hodně syntetické, jako melounové žvýkačky
nedoporučuji, pokud absolutně nezbožňujete melounovou příchuť všeobecně
Yijie ověřený zákazník Zobrazit originál před 2 týdny
Nedoporučuje produkt
Stále to všechno dokončím. Není to špatná káva.
Hladké pití
Je to vlastně méně zajímavé, než je popsáno
Roman ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Příjemná daily káva s vyváženou jemnou chutí
Rovnoměrně pečlivě pražená zrna
Přijde mi, že tato káva je snadná na přípravu
Žádné tóny cherry koly jsem bohužel necítil
Z experimentálního způsobu zpracování jsem očekával více zajímavou chuť, ale káva mi přišla více "běžná"
Pokud hledáte experimentální chutě, tak tato káva to zřejmě nebude
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 450
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore C2
Proces:
Jakub ověřený zákazník 5. Březen
Doporučuje produkt
V podstatě povedený decaf
Kakaová chuť která neurazí
Nízká acidita, ovoce se v tom hledá špatně
Recept
Zatím prošla jenom cuppingem, ale nečekám výrazné překvapení na filtru
Eva 4. Březen
Doporučuje produkt
Když chytnete dobrou várku, tak to je skvělý, ale už jsem měla smůlu i na nepitelný blend, kde ovoce absolutně zastiňovalo kávu.
Je to risk
Alex ověřený zákazník 4. Březen
Nedoporučuje produkt
Unikátny chuťový profil
Trochu nuda, je tam nejaký ten čerstvý chleba a citrónová kôra, trochu malickej acidity, ale čakal som rozhodne intenzívnejší chuťový zážitok z popisu procesu a profilu na obale
Cena je vysoká na to, čo za ňu dostanene - veľmi jemnú, dobre napraženú kávu ktorá sa chuťovo podobá na mnohé lacnejšie geishe
Vyskúšal som 3 recepty vrátane ich vlastného s 50PPM vodou a ani jednom som nemal ani náznak tropického ovocia
Martin Morávek ověřený zákazník 4. Březen
Doporučuje produkt
nevšiml jsem si, že se jedná o infuzi, což nemusím, my bad
brutální nálož broskví
pokud máne rádi infuze, budete nadšení
čistá, sladká chuť
infuze
velni výrazná, nepřirozená chuť a vůně broskví, která přebije naprosto všechno ostatní
pokud nemáte rádi infuze, tomuhle se vyhněte
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 92 °C (s vyšší teplotou káva hořkne)
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut S3 (4.5)
Proces:
Elias Sander ověřený zákazník 1. Březen
Nedoporučuje produkt
Na anaerobní kávu dost slabota, zkoušel jsem různé metody přípravy, ale nic vyloženě vzrušujícího jsem z ní nedostal. Při cuppingu a v aeropressu se její chuť pro mě blížila nejvíc asi tak švestkovému koláči s mákem... pro někoho možná zajímavé, ale mě to nenadchlo.
Pražení hodně nestejnoměrné, zato určitě paleček pro Candycane dolů
Tomáš Walczysko 17. Únor
Doporučuje produkt
Při dobrém nastavení chuť kávy velmi vinikne
Ovocné tóny pomeranče
Složitější pro správnou přípravu
Delší extrakce
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 220
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Timemore chestnut C2 18 kliků
Proces:
Tomáš Walczysko ověřený zákazník 17. Únor
Nedoporučuje produkt
Ucházející chuť
Složitější příprava i při hrubším grindu
Delší extrakce než u ostatních káv
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 225
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Timemore chestnut C2 22-kliků
Proces:
Ninso ověřený zákazník 14. Únor
Nedoporučuje produkt
Balenie
Zaujímavá chuť
Ako už viacerí spomínali, káva je náročnejšia na prípravu, treba správne nastaviť Grind Size
Čakal som lepšiu chuť
Recept
Metoda přípravy: V60 & Ceado Hoop
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C40 ~26Clicks
Proces:
František 13. Únor
Doporučuje produkt
Docela v pohodě
Ale nic extra
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18 g
Voda (g): 40 g
Teplota vody: /
Mlýnek (nastavení): C3 ESP - 0,9
Proces: V nahatý páce, příprava WDT a klasický tamp.