Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.63 / 5
Doporučuje
95%
534 z 563 uživatelů
Lukáš ověřený zákazník před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Šťavnatá, sladká bomba plná chutí ovoce
Příjemná acidita
Typický bourbon
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 17
Voda (g): 240
Teplota vody: 97
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Ondřej ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
Chuť i vůně broskve je fenomenální. Krásná ovocná chuť bez hořkosti.
Je to drahá káva, ale stojí za každou korunu.
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 19
Voda (g): 42
Teplota vody: 92 °C pro Ascaso Dream PID+
Mlýnek (nastavení): 4H pro Baratza Sette 270
Proces: Ratio 1: 2 až 1:2,2
Roman sobota
Doporučuje produkt
Jedna z nejlepších termosek, co jsme kdy zkusili. Naprosto skvěle drží teplotu kávy. Jednou jsme zapomněli kávu (asi půl termosky) přes noc v termosce. Ráno jsme otevřeli a káva byla stále příjemně teplá, fakt skvěle drží teplotu.
Skleněný vnitřek
Hrdlo na nalévání kávy
Je relativně velká a těžší, takže ideální na situace, kdy ji neberete s sebou, ale máte třeba doma nebo v kavárně, a nebo když byste brali kávu autem :-)
Roman ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
Naprostá bomba, napsaný chuťový profil souhlasí s chutí kávy, plná kokosová chuť, místy je cítit i popcorn
Probudí vaše chuťové buňky, toto jste ještě neměli
Pro lidi, co rádi pijí netradiční kávy, výrazná fermentace
Nám chutnala více připravená na Moccamaster, než na V60
Pro konzervativní kávičkáře to může být celkem nářez, bacha na to :-)
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 80
Voda (g): 1250
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Timemore C2
Proces:
Štefan ověřený zákazník sobota
Doporučuje produkt
tato káva mi přijde naprosto famózní na cold brew
bílá čokoláda s nádechem jahod
Recept
Metoda přípravy: cold brew
Káva (g): 40
Voda (g): 700
Teplota vody: z kohoutku
Mlýnek (nastavení): C2, 25 kliků
Proces: zalít, protřepat, 14 hodin odstát
Kateřina pátek
Doporučuje produkt
Za mě super, mám ráda tyhle výraznější sladké chutě, ale není to určitě pro každého :) kvůli výrazné chuti. Ale kdo rád, tak doporučuju :)!!!
Nekdo tu psal, že to jde cítit po cele místnosti jako minusový bod. Mě to bavilo :D.
Dennis Adelmann ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
If you like experimental coffees, this is for you!
Tereza Slováková čtvrtek
Doporučuje produkt
Wow, nejlepší decaf poslední doby
Zajímavà i na espressu (a to ho normálně nepiju)
Těším se na filtr
Balení - ouško je roztomilé, ale spíš zbytečné
Recept
Metoda přípravy: Caffelat robot
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Štefan ověřený zákazník čtvrtek
Doporučuje produkt
smetanová
něco mezi "klasickou" kávou a fermentovanou experimentální
lahodná
jemná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 240
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): C2, 19 kliků
Proces: 60 –> 30 vteřin –> 160 –> 30 vteřin –> 240
Kateřina Husičková čtvrtek
Doporučuje produkt
Nejdivnější kafe co jsme za poslední dobu měli, je to zábavný
Chutná přesně tak jak popisují - marshmallows z ohně a jahodový puding je velmi cítit
Po namletí smrdí po celý místnosti
Při přípravě taky zamoří celé okolí
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 60
Voda (g): 1000
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: klasika
Jay středa
Doporučuje produkt
aroma
chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 19
Voda (g): 110
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Onekke ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
sametové tělo
hodně výrazná chuť a vůně marshmallow (to co mnozí popisují jako "chemické" je podle mě ta podstata marshmallow, ke kterému když se člověk přičuchne tak ucítí to samé)
borůvkový / borůvkovo-koláčový aftertaste
Recept
Metoda přípravy: Hoop
Káva (g): 17
Voda (g): 255
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Goat Story 1/14
Proces: 5min brew time
William Zobrazit originál úterý
Doporučuje produkt
After 4 years using every day the battery lasts months
Fits well under many small machines like the flair
Taken to 20+ countries in luggage (durable)
Accurate (tested against industrial scale)
Acaia copy
Lucie Marková ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Mám ráda experimentální kávy
Chutná mi mnohem více, když je chladnější
Silně aromatická, není na každodenní pití, ale jako jako dezert za mě super
Na první přivonění možná "too much"
Rozhodně není pro každého na běžné pití
Simona Dostálová ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Jedna z nejzajímavějších káv, které jsem kdy pila
Po dlouhé době kafe, které má výraznější ferment, ale není to "overwhelming"
Příjemná bonbónkovitost a florální aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Recept: World Brewers Cup formula 1:1:1 od Coffea Circulor
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 94
Kirill ověřený zákazník Zobrazit originál před týdnem
Nedoporučuje produkt
The taste is spot on - nougat with cherry acidity
low-caf
Extremely hard to dial in - took around 6 packs and a lot of experimenting
hard to grind with a hand grinder
loud grind with electroc grinder
Recept
Metoda přípravy: espresso/milk drink
Káva (g): 18
Voda (g): 46
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): DF54 8,5
Proces: Flair Classic Pro 3, boil the chamber with the portafilter. Wipe the portafilter dry, put the wet paper filter to the bottom. Tamp the coffee as hard as you can. Start with 3 bar preinfusion 10-15 seconds, then declining pressure from 9 bar down until 45 grams output
Vojtěch ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Totální pecka, krásně kokosová chuť. Ještě jsem nic podobného nepil. Jako piňa colada.
Recept
Metoda přípravy: hario
Alex ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Prostě Bomba
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 14
Voda (g): 252
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Sára ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Broskvová příjemná chuť
Slaďoučká káva Piju i jako cappuccino a moc mi chutná ta jemnost, vůně broskví a zároveň chuť kávy, která není přebitá
Jiří ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Lepší než podobná od Fiftybeans, kratší fermentace ale intenzivnější chuť Na první pokus se může zdát, že má jen jednu chuť, ale zkuste pokud můžete třeba hodně dlouhý poměr (1:20 - 1:30), chuti na to má dost. Úžasné capuccino se špetkou cukru, nebo long či short white. Návyková. Lze tím říznout decaf, nebo intenzivní klasickou kávu (třeba něco běžnějšího z Brazilie, Kolumbie či ideálně Indie).
Stupeň infuze prakticky neguje fakt, že je to káva, ale s tím se tak nějak počítá. Asi to není pro každého.
Recept
Metoda přípravy: Libovolně, funguje vše. Od extra intenzivního espressa až pro skoro jahodový čaj z třeba Tricolate. Dle mě je naprosto luxusní phin filter do teplého mléka se špetičkou cukru. Být léto, tak by z toho byl excelentní cold brew.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: