Hodnocení

Průměrné hodnocení všech káv
4.63 / 5
Doporučuje
95%
534 z 563 uživatelů
Roman Navrátil ověřený zákazník před hodinou
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
Roman Navrátil ověřený zákazník před hodinou
Doporučuje produkt
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení):
Proces: James Hoffmann, The Better 1-Cup V60 Technique
Dennis Adelmann ověřený zákazník Zobrazit originál před 3 hodinami
Doporučuje produkt
If you like experimental coffees, this is for you!
Thomas ověřený zákazník Zobrazit originál před 4 hodinami
Doporučuje produkt
Tasty acidity
has quite a bitter note to it
not as smooth as other natural ethos
Miloslav Mareda ověřený zákazník dnes
Nedoporučuje produkt
všední chut jak Jihlavanka
Tereza Slováková dnes
Doporučuje produkt
Wow, nejlepší decaf poslední doby
Zajímavà i na espressu (a to ho normálně nepiju)
Těším se na filtr
Balení - ouško je roztomilé, ale spíš zbytečné
Recept
Metoda přípravy: Caffelat robot
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Štefan ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
smetanová
něco mezi "klasickou" kávou a fermentovanou experimentální
lahodná
jemná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 240
Teplota vody: 94
Mlýnek (nastavení): C2, 19 kliků
Proces: 60 –> 30 vteřin –> 160 –> 30 vteřin –> 240
Kateřina Husičková včera
Doporučuje produkt
Nejdivnější kafe co jsme za poslední dobu měli, je to zábavný
Chutná přesně tak jak popisují - marshmallows z ohně a jahodový puding je velmi cítit
Po namletí smrdí po celý místnosti
Při přípravě taky zamoří celé okolí
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 60
Voda (g): 1000
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: klasika
Nikola Bašić ověřený zákazník Zobrazit originál včera
Doporučuje produkt
Weird flavour, I like it
I don't really taste whisky, more general coffee and caramel
Recept
Method of preparation: Aeropress
Coffee (g): 13
Water (g): 200
Water temperature: 96
Grinder (settings): 17 on Timemore C2
Process:
Nikola Bašić ověřený zákazník Zobrazit originál včera
Doporučuje produkt
Nice acidity
Not very complex
Recept
Method of preparation: Aeropress
Coffee (g): 13
Water (g): 200
Water temperature: 96
Grinder (settings): 17 on Timemore C2
Process:
Jay středa
Doporučuje produkt
aroma
chuť
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 19
Voda (g): 110
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Onekke ověřený zákazník středa
Doporučuje produkt
sametové tělo
hodně výrazná chuť a vůně marshmallow (to co mnozí popisují jako "chemické" je podle mě ta podstata marshmallow, ke kterému když se člověk přičuchne tak ucítí to samé)
borůvkový / borůvkovo-koláčový aftertaste
Recept
Metoda přípravy: Hoop
Káva (g): 17
Voda (g): 255
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Goat Story 1/14
Proces: 5min brew time
Nikolay ověřený zákazník Zobrazit originál úterý
Nedoporučuje produkt
Aroma is pleasant
Aroma is quite weak
There is no pronounced acidity or sweetness
Overall, feels quite empty
Recept
Method of preparation: v60 switch
Coffee (g): 20
Water (g): 300
Water temperature: 90
Grinder (settings): df83v pour over burrs
Process: Tetsu Kasuya new hybrid recipe
William Zobrazit originál úterý
Doporučuje produkt
After 4 years using every day the battery lasts months
Fits well under many small machines like the flair
Taken to 20+ countries in luggage (durable)
Accurate (tested against industrial scale)
Acaia copy
William Zobrazit originál úterý
Doporučuje produkt
Consistently fruity medium-light blends
Generally easy to dial-in
Made for espresso but often nice with aeropress
Generally too 'safe', no surprises
Not local to CZ
Recept
Preparation method: Espresso & Aeropress
Coffee (g): 18
Water (g): 36
Water temperature: Varies with the blend
Process: 6Bar ending with 9 Bar, 25 seconds and go longer is my mys so, but I like so so I go for faster shots than most. Last time is was 1:2.2
Francois ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Konzistentní recepty
Kompaktní
Made in China :(
Lucie Marková ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Mám ráda experimentální kávy
Chutná mi mnohem více, když je chladnější
Silně aromatická, není na každodenní pití, ale jako jako dezert za mě super
Na první přivonění možná "too much"
Rozhodně není pro každého na běžné pití
Vojtěch D ověřený zákazník úterý
Nedoporučuje produkt
Hodně umělá chuť
Nechutná mi, prakticky už nejde cítit kafe
Petr K ověřený zákazník úterý
Nedoporučuje produkt
Na ledu docela fajn pití na terasu.
Co-fermented mám běžně rád, ale tady už voní i chutná hodně uměle až chemicky a celkový dojem to ruší. Vlastně jsem si chvílemi připadal že mám před sebou takový ten granulovaný broskvový čaj… Po vychladnutí už to je snesitelné, ale horká si říká o spuštění migrény.
Simona Dostálová ověřený zákazník pondělí
Doporučuje produkt
Jedna z nejzajímavějších káv, které jsem kdy pila
Po dlouhé době kafe, které má výraznější ferment, ale není to "overwhelming"
Příjemná bonbónkovitost a florální aroma
Recept
Metoda přípravy: V60
Recept: World Brewers Cup formula 1:1:1 od Coffea Circulor
Káva (g): 20g
Voda (g): 300
Teplota vody: 94