Industra Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
92%
81 z 88 uživatelů
Štefan ověřený zákazník včera
Doporučuje produkt
citrusy a karamel
výrazná, a nahořklá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 230
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C2, 18 kliků
Proces: 70g –> 45sekund –> 160g
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál pátek
Doporučuje produkt
Silná šťavnaté pro bezkoflíku
Dobrý vkus, pokud je správně vytočen
Snadno se extraktuje
Filtr snadno ucpává
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 91
Grinder (Nastavení): ZP6 5.0
Proces: Jeden nalijte plný styl ponoření, ventil uzavřen do 01:45, poté otevřený
František čtvrtek
Doporučuje produkt
Docela v pohodě
Ale nic extra
Recept
Metoda přípravy: Espresso
Káva (g): 18 g
Voda (g): 40 g
Teplota vody: /
Mlýnek (nastavení): C3 ESP - 0,9
Proces: V nahatý páce, příprava WDT a klasický tamp.
Mia Eder ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Pavel Říha ověřený zákazník 27. Leden
Nedoporučuje produkt
povedený a propracovaný obal s funky designem
měl jsem kávu přesně týden od upražení a za boha jsem nebyl schopen nastavit pákový kávovar takovým způsobem, abych z těch zrn dostal hutné espresso tlakem alespoň 8 barů, což samozřejmě samotné espresso ovlivňuje (zároveň samotná extrakce byla vždy velmi krátká). Celkem frustrující, protože s jinou výběrovou kávou jsem se u nastavení takto ještě netrápil
ikdyž je uvedeno, že je tato směs přesně pražená pro automatické/pákové kávovary, tak mě se v pákovém kávovaru De'Longhi La Specialista Arte Evo absolutně neosvědčila
přišlo mi také, že směs není úplně vhodná pro mléčné nápoje typu Cappuccino či Latte (to je velmi subjektivní, ale mě s mlékem tahle káva moc nejela)
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 20 g
Voda (g):
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 4-5
Proces:
Mia Eder ověřený zákazník 22. Leden
Doporučuje produkt
Jakub Kroutil ověřený zákazník 4. Leden
Doporučuje produkt
Příjemná ovocná chuť na každodenní popíjení
Skvělá pěna
Recept
Metoda přípravy: páka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
MiŠÚ 23. Prosinec
Doporučuje produkt
Chuť
Grafické znázornění, co od kávy zhruba čekat
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 92°C
Mlýnek (nastavení): C40 MK4 - 17 klik (ne red klik)
Proces: 60g vody, promíchat, po půl minutě dolít zbytek a pak hned (cca od 45sec) stláčet do 1min 30sec
David BD ověřený zákazník Zobrazit originál 19. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Ovocné, ale ne ohromující
Skvělé tělo
Příliš pražené na filtr
Konečná "pražená" chuť i přes hrubší mlýnek nebo nízkou teplotu
Vhodné pro moka konvičku nebo podobnou, ne pro V60/Kalitta
Moje zkušenost s vánoční kávou je podobná. Mohl by být více pražený, aby byl obecně přitažlivější?
Recept
Způsob přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 91-93 ºC
Mlýnek (nastavení): 8 (KMAX)
Postup: Bloom + 1 zalití
Mia Eder ověřený zákazník 16. Prosinec
Doporučuje produkt
Velmi příjemná káva, nijak extravagantní, ale velice pitelná
Intenzivní karamelové tělo
ovocné příchutě jsou spíše potlačené
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: