Industra Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
93%
90 z 97 uživatelů
Tereza ověřený zákazník úterý
Doporučuje produkt
Hodně skvělý kafe, nic takového jsem opravdu ještě neochutnala a chuť mě velmi zaujala i přesto, že běžně tóny rumu v kávě nevyhledávám
Chuť se postupně vyvíjí od sladké, poté je cítit příjemná ananasovost, která postupně přechází v velmi jemnou chuť rumu. Chvílemi jsem se cítila, jak kdybych seděla někde na pláži a popíjela piña coladu :D (samozřejmě bez smetany).
Rychle dochází :D
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 14,3
Voda (g): 228
Teplota vody: 93 °C
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2 - 25 clicků
Proces:
Eduard ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Jiří ověřený zákazník 21. Březen
Doporučuje produkt
Velmi slušný decaf. Jde dobře mixovat s čímkoliv, díky takové univerzální chuti.
Sugar cane decaf zřejmě neguje normální vlastnosti Etiopie, chutná to vlastně stejně jako to samé z Columbie.
Recept
Metoda přípravy: Pokud chcete aby to trochu chutnalo jako Etiopie, trošku to natáhněte a trošku to podtáhněte. Docela mi fungoval Samo bloom okolo 60°C, tak 2-3 minuty, pak normálně dolít teplotou dle libosti. Je to decaf, takže můžete i nižší teplotu a nemusíte to kafe moc honit v dripperu. Dejme tomu 90°C a tak nějak nežně kolem dokola a nechat být. V60 samozřejmě, ale jde to udělat jakkoliv.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vendula Somerauerová ověřený zákazník 14. Březen
Doporučuje produkt
Michal 10. Březen
Doporučuje produkt
Moc dobré a komplexní
Opravdu na mě vyskočilo rumové aroma
Nízká acidita
Nevím proč je na obalu emotikon či vypadá že zvrací duhu
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 1ZPRESSO j-ultra 1.1.0
Proces: 30s
Martin Hrach 8. Březen
Doporučuje produkt
Dominance ananasu
Trochu fermentovaná
Sladkokyselá chuť
Čekal jsem trochu víc sladší chuť
Martin Hrach 8. Březen
Doporučuje produkt
Dominance mandlích v čokoládě a lehké tony švestky
Těžká ale zároveň plná chuť
Jakub ověřený zákazník 5. Březen
Doporučuje produkt
V podstatě povedený decaf
Kakaová chuť která neurazí
Nízká acidita, ovoce se v tom hledá špatně
Recept
Zatím prošla jenom cuppingem, ale nečekám výrazné překvapení na filtru
Viktorie ověřený zákazník 21. Únor
Doporučuje produkt
přesně podle popisu, med je hodně cítit
velmi dobré
Recept
Metoda přípravy: mokkamaster (batch brew)
Káva (g): cca 24g (3 odměrky)
Voda (g): 500 ml
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): hrubé mletí
Proces:
Štefan ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
citrusy a karamel
výrazná, a nahořklá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 230
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C2, 18 kliků
Proces: 70g –> 45sekund –> 160g