Industra Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
93%
88 z 95 uživatelů
Jiří ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
Velmi slušný decaf. Jde dobře mixovat s čímkoliv, díky takové univerzální chuti.
Sugar cane decaf zřejmě neguje normální vlastnosti Etiopie, chutná to vlastně stejně jako to samé z Columbie.
Recept
Metoda přípravy: Pokud chcete aby to trochu chutnalo jako Etiopie, trošku to natáhněte a trošku to podtáhněte. Docela mi fungoval Samo bloom okolo 60°C, tak 2-3 minuty, pak normálně dolít teplotou dle libosti. Je to decaf, takže můžete i nižší teplotu a nemusíte to kafe moc honit v dripperu. Dejme tomu 90°C a tak nějak nežně kolem dokola a nechat být. V60 samozřejmě, ale jde to udělat jakkoliv.
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Vendula Somerauerová ověřený zákazník před 2 týdny
Doporučuje produkt
Michal před 2 týdny
Doporučuje produkt
Moc dobré a komplexní
Opravdu na mě vyskočilo rumové aroma
Nízká acidita
Nevím proč je na obalu emotikon či vypadá že zvrací duhu
Recept
Metoda přípravy: espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): 1ZPRESSO j-ultra 1.1.0
Proces: 30s
Martin Hrach před 2 týdny
Doporučuje produkt
Dominance ananasu
Trochu fermentovaná
Sladkokyselá chuť
Čekal jsem trochu víc sladší chuť
Viktorie ověřený zákazník 21. Únor
Doporučuje produkt
přesně podle popisu, med je hodně cítit
velmi dobré
Recept
Metoda přípravy: mokkamaster (batch brew)
Káva (g): cca 24g (3 odměrky)
Voda (g): 500 ml
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): hrubé mletí
Proces:
Lukas Rimpl ověřený zákazník Zobrazit originál 14. Únor
Doporučuje produkt
Silná šťavnaté pro bezkoflíku
Dobrý vkus, pokud je správně vytočen
Snadno se extraktuje
Filtr snadno ucpává
Recept
Metoda přípravy: Hario Switch
Káva (G): 18
Voda (G): 250
Teplota vody: 91
Grinder (Nastavení): ZP6 5.0
Proces: Jeden nalijte plný styl ponoření, ventil uzavřen do 01:45, poté otevřený
Mia Eder ověřený zákazník 22. Leden
Doporučuje produkt
Jakub Kroutil ověřený zákazník 4. Leden
Doporučuje produkt
Příjemná ovocná chuť na každodenní popíjení
Skvělá pěna
Recept
Metoda přípravy: páka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Mia Eder ověřený zákazník 16. Prosinec
Doporučuje produkt
Velmi příjemná káva, nijak extravagantní, ale velice pitelná
Intenzivní karamelové tělo
ovocné příchutě jsou spíše potlačené
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Huib Nederhof ověřený zákazník Zobrazit originál 9. Prosinec
Doporučuje produkt
Komplex
Recept
Způsob přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g): 44
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): velmi jemný
Proces: Espresso Blooming shot