Industra Coffee

4.4 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.4 / 5
Doporučuje
93%
88 z 95 uživatelů
Martin Hrach před 2 týdny
Doporučuje produkt
Dominance mandlích v čokoládě a lehké tony švestky
Těžká ale zároveň plná chuť
Štefan ověřený zákazník 17. Únor
Doporučuje produkt
citrusy a karamel
výrazná, a nahořklá
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 22
Voda (g): 230
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): C2, 18 kliků
Proces: 70g –> 45sekund –> 160g
Mia Eder ověřený zákazník 11. Únor
Doporučuje produkt
MiŠÚ 23. Prosinec
Doporučuje produkt
Chuť
Grafické znázornění, co od kávy zhruba čekat
Recept
Metoda přípravy: Aeropress
Káva (g): 18g
Voda (g): 250g
Teplota vody: 92°C
Mlýnek (nastavení): C40 MK4 - 17 klik (ne red klik)
Proces: 60g vody, promíchat, po půl minutě dolít zbytek a pak hned (cca od 45sec) stláčet do 1min 30sec
Peter Karabinoš ověřený zákazník 8. Prosinec
Doporučuje produkt
ta teda pění
taky hodně charakterní kousek a sedla mě i do V60 i do moka konvice
hodně ovoce a hodně nugátu
Vojtěch Vitásek ověřený zákazník 31. Říjen
Doporučuje produkt
Výborná šťavnatá Kostarika
Recept
Metoda přípravy:
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces: bloom + single pour
Jaromír Pitaš ověřený zákazník 24. Říjen
Doporučuje produkt
Opravdu výborná a dobře upražená káva (na filtr).
nic
Tereza ověřený zákazník 12. Říjen
Doporučuje produkt
vůně
chuť - příjemná, ovocná, lehký nádech kakaa
příjemná acidita
obal je naprosto geniální
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 93 °C
Mlýnek (nastavení): Timore Chestnut C2 - 22 kliků
Proces: 36/190/300
Johny ověřený zákazník 27. Září
Doporučuje produkt
Mám rád tyhle prémiovky a jejich "fancy" obaly
Velikost zrn
Lokální prodejce/výrobce
Vůně! Krásné kakaové tóny
Recept
Metoda přípravy: AeroPress (metoda vzhůru nohama)
Káva (g): 15g
Voda (g): 200ml
Teplota vody: 95-99°C
Mlýnek (nastavení): Nemám comandante, takže středně hrubé mletí
Proces: Čas 2:30s
ishak alvo 16. Únor
Doporučuje produkt