Jedno Kafe

4.6 / 5

Hodnocení

Hodnocení celkem
4.6 / 5
Doporučuje
97%
32 z 33 uživatelů
Marta ověřený zákazník pátek
Doporučuje produkt
Stanley M ověřený zákazník 10. Leden
Doporučuje produkt
Zajímavá chuť
Trochu plochá kyselost
Kávové zrnko ověřený zákazník 12. Prosinec
Nedoporučuje produkt
Lenka ověřený zákazník 26. Říjen
Doporučuje produkt
Opravdu meruňková bomba!
Velmi výrazná káva už jen vůní, ale to mi bylo jasné už jen z popisku - experimentálně zpracované kávy jsou vždycky jiné - fermentované a jakoby "alkoholové".
A ani tato není výjimkou, chuť meruňkového likéru je v této kávě opravdu velmi znát.
Káva mi neskutečně chutná, moc se povedla.
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 22g
Voda (g): 310ml
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 22clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method
Julie Krejčová ověřený zákazník 5. Říjen
Doporučuje produkt
Zajímavá káva, která chutná přesně tak, jak se jmenuje
Štěpán ověřený zákazník 3. Říjen
Doporučuje produkt
Barbora ověřený zákazník 30. Srpen
Doporučuje produkt
Caspy 12. Srpen
Doporučuje produkt
Caspy ověřený zákazník 3. Srpen
Doporučuje produkt
PO ověřený zákazník 28. Květen
Doporučuje produkt
zatím nejlepší "alkoholová" káva, kterou jsem pil (doposud to byla Etiopie COMMON GROUNDS -od Dark Woods Coffee)
nemusel jsem se jí tolik věnovat a přesto jsem z ní unešen (sama si říkala o pozornost) - alkoholový "odér" je výrazný, ale nepůsobí disharmonicky; a poté to snadno rozpoznatelné mango... super
ač raději tradičně "konzervativně" zpracované kávy, ničím "nepajšované", tato mě velmi nadchla
Recept
Metoda přípravy: V60-02 Kasuya Model
Káva (g): 18g
Voda (g): 350g,
Teplota vody: 95C
Mlýnek (nastavení): comandante, 24 kliknutí
Proces: Tetsu Kasuya