Výběrová káva Burundi GIHERE z pražírny Naturpark 12 je charakteristická tóny melounu, granátového jablka a heřmánku.
Zpracovatelská stanice Gihere se nachází v severní části Burundi a obsluhuje více než 1640 farmárů z přilehlých kopců. Stanice umožňuje farmářům prodat jejich třešně za lepší ceny a nemusejí strávit čas a prostředky při zpracování kávy. To umožňuje farmárům strávit více času nad jinými projekty s dalšímí příjmy. Stanice Gihere také poskytuje školení a podporu pro farmáře.
Proč naši Burundi provází na etiketě babočka paví oko a veverka obecná? Protože jsou součástí CHKO Kokořínsko, stejně jako naše pražírna. Poznávejte společně s námi přírodu kolem sebe!
- Producent: Gihere
- Oblast: Myando, město Tangara
- Zpracování: suché (natural)
- Nadmořská výška: 1500 - 1800 m n.m.
- Odrůda: Red Bourbon