Výběrová káva Bolívie LA LINDA z maďarské pražírny Casino Mocca je charakteristická tóny blumy, kakaových nibsů a krokantu.
Krásná farma s názvem La Linda (což ve španělštině znamená „nádherná“) byla vůbec první plodící farmou rodiny Rodriguez. Kromě vlastní kávy určené k produkci tady pěstují mnoho odrůd, ze kterých jsou semena distribuovaná mezi ostatní farmáře z projektu Buena Vista. Vedle tradičních, jako jsou Caturra nebo Catuaí, tady rostou i keňské odrůdy SL, Java, Longberry nebo Bourbon. To všechno jsou pro Bolívii úplně nové druhy kávovníku. Rodina Rodriguezových založila Agricafe v roce 1986. Nejprve si pronajímali místo ve zpracovatelském závodu v regionu Caranavi a nakupovali kávové třešně od 2000 pěstitelů. Až v roce 2001 postavili v Caranavi svůj současný „wet-mill“ s názvem Buena Vista. Chvíli na to postavili suchý mlýn v la Paz a začali svou kávu exportovat. V roce 2012, pár let po celostátním poklesu produkce, se rozhodli koupit půdu a začali kávu sami pěstovat. Nyní mají osm farem v regionu Caranavi (60ha) a pět v regionu Samaipata (60ha). V hlavní sezóně pracuje pro společnost až 300 lidí. Rodina Rodriguezových také každý rok najímá agronomy z různých zemí jako konzultanty. Agricafe sbírá vypěstovanou kávu, zpracovává ji nejprve v mokrém a poté v suchém mlýně a nakonec ji vyváží. Aby zkrátili dodavatelský řetězec a udělali jej transparentnějším a hospodárnějším, vsadili na skvělý systém vertikální integrace. V roce 2019 vyhráli cenu SCA Sustainability Award v kategorii „Nejlepší udržitelný obchodní model“.
Při zpracovávání promytou metodou třešně projdou takzvanou loupačkou, kde při obrovské rychlosti narážejí do kovových disků s výběžky nebo hroty, a tím je z nich odstraněna slupka i dužina. Po tomto kroku nám zůstane zelené zrnko, na kterém ale ještě zbytky dužiny (cukru) zůstaly. Aby se daly tyto pozůstatky po dužině odstranit jednodušeji, tak se zrna nechají po několik, často i desítek, hodin, fermentovat v tancích. Po fermentaci je dužina oddělena od zrníčka a půjde snáze dolů. Tady se dostáváme ke kroku, kvůli kterému tuto metodu nazýváme právě promytá. Káva se z tanků přesune do přemývacího kanálu, kde se omývají zrnka s vodou a odstraňují se z nich poslední zbytky cukrů - dužiny.
- Nadmořská výška: 1540 m n. m.