Historie
Lilica je vnukem farmáře, který založil farmu Sítio Pinheirinho. Jeho otec, když ještě žil, byl na této farmě manažerem. Syn Lilica však kvůli špatným rodinným vztahům k práci na farmě nikdy neinklinoval. Kvůli neshodám v rodinné i profesní sféře vyústilo Lilicovo neštěstí do problémů s alkoholem.
Cesta k úspěchu
„Až po otcově smrti jsem si uvědomil, co znamená rodina: respekt, podporu a lásku. Jenom díky ženě a synům jsem se dokázal posunut dál a vzít věci do vlastních rukou.“
Díky pomoci rodiny se Lilicovi podařilo zbavit se problémů s alkoholem a postupně, po otcově smrti, začít na farmě pracovat a starat se o ni. Spojil se s Carmo Coffees, díky kterým zjistil potenciál kávy, která se na farmě pěstuje. Jeho kávy dostávají průměrně neuvěřitelných 85 bodů a často chutnají po švestkách.(Výběrová káva začíná na 80. bodech ze 100.)
Budoucnost
„Do budoucna bych chtěl získat certifikaci, týkající se šetrného přístupu k přírodě. Také se chceme zaměřit na efektivnější produkci a ještě větší kvalitu kávy.“