Klasické espresso v moderním provedení. Tato brazilka potěší milovníky tradičnějších tónů, ale neurazí, ani nadšence pro moderní espresso. Tóny mléčné čokolády plné sladkosti karamelu a ořechů vás jistě potěší.
Jakmile se rodina Brioschi v roce 1950 přistěhovala z Itálie do Brazílie, začala pěstovat kávu. V roce 1985 začal Anacleto Brioschi s pomocí Antonia, Reginalda a Gilberta pěstovat na farmě výhradně kávu a upustil od pěstování jiných plodin. Do roku 1999 se jim podařilo zakoupit loupačku, aby ještě více zlepšili kvalitu a zapojili do provozu farmy všechny prvky přípravy kávy. V současné době je na farmě vysázeno 20 000 stromů odrůdy Arabica. Kdykoli je to možné, rodina Brioschi se podílí na místních školeních, kurzech a seminářích, aby se zlepšila jejich kvalita. V současné době se účastní jako dobrovolníci výzkumu producentů v Federálním institutu Espirito Santo. Částečně díky tomu a dalších kurzů, že našli způsoby, jak zlepšit hnojení, prořezávání a posklizňové techniky.
Tato káva byla zpracována metodou pulped natural, která se od té klasické liší separací slupky a dužiny od zrnka (velmi podobná metodě honey). Jakmile jsou třešně depulpovány (zbaveny dužiny), jsou třešně ponechány po sklizni, sušení a fermentaci na betonových podlahách, či vyvýšených afrických postelích. Třešně jsou při tom neustále otáčeny a prohrabovány, zakrývány před rosou a deštěm, aby nepodléhaly plísním a hnilobám. Po třech až šesti týdnech a za pečlivé monitorace vlhkosti v třešních se usušený poklad přenese do sil, kde dále týdny odpočívá. Výhodou této metody je mnohem menší spotřeba vody, a tím pádem i menší dopad na životní prostředí ve srovnání s promytou metodou. Suché zpracování je navíc schopné z kávy vytáhnout její přirozenou šťavnatou ovocnost, zvýrazňuje sladké tóny a plné zaoblené tělo, a tak je výsledná káva perfektně vyvážená.
- Nadmořská výška: 1 000 m n. m.