kokos - hodně
jahody = nenápadně
skořice = přítomná
Velmi intenzivně anaerobní kokosová káva. Dokud je teplá tak nechává poněkud zvláštní pocit na jazyku, nicméně to není nějak extra nepříjemné, spíš prostě zvláštní. Není to něco co bych chtěl pít denně, ale rozhodně to není špatná káva. Milovníci kokosu si mohou přidat půl bodu a anaerobek další půl bod.
trochu moc kokos
trochu moc anaerobní
ne moc vyvážená, ne moc komplexní
Recept
Metoda přípravy: Tricolate
Káva (g): 10
Voda (g): 220
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 4/11 Fellow Ode v1.1, SSP brew burrs
Proces: Zalít 50g, nechat 35 vteřin, dolít zbytek vody, lehounce zamíchat, počkat než překape, vypít.
Díky velmi intenzivní chuti lze připravit i v poměru 1:25 ve většině "no bypass" filtrů. Tzn. Tricolate, Karlsbad Dripper, apod.