Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.32 / 5
Doporučuje
98%
58 z 59 uživatelů
Barbora 25. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Príjemná chuť
Skvelá vôňa
Preferujem trochu kyslejšie tóny väčšinou
Recept
Metoda přípravy: aeropress
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Lukáš 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Beansmith jistota potvrzena - příjemná a vyvážena chuť s výrazným skořicovým aroma již na mlýnku
Více tónů jahod, než kokosu, přesto příjemná kombinace
Chutě nebyly tak výrazné, jak bych očekával - plochost kávy (oproti jiným výrazným v boxu)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 94°
Mlýnek (nastavení): Timemore Chestnut C2, 22 clicks
Proces: 80ml – 45s bloom – 0:45 +170ml – 1:45 +250ml (3:15 brew time)
Tomáš Bukovský 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Skořicová
Vyvážená chuť
Čekal jsem víc (hlavně kokos)
Celkově ne moc výrazná
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 320
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Beáta 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Vyvážený chuť
Skvělá na ledu
Beáta 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
výrazná chut
příjemné letní tony
skvělá na ledu
Jana Mikušková 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Plná chuť
Za tepla lepší
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 13
Voda (g): 210
Teplota vody: 87
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Jiří 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
kokos - hodně
jahody = nenápadně
skořice = přítomná
Velmi intenzivně anaerobní kokosová káva. Dokud je teplá tak nechává poněkud zvláštní pocit na jazyku, nicméně to není nějak extra nepříjemné, spíš prostě zvláštní. Není to něco co bych chtěl pít denně, ale rozhodně to není špatná káva. Milovníci kokosu si mohou přidat půl bodu a anaerobek další půl bod.
trochu moc kokos
trochu moc anaerobní
ne moc vyvážená, ne moc komplexní
Recept
Metoda přípravy: Tricolate
Káva (g): 10
Voda (g): 220
Teplota vody: 100
Mlýnek (nastavení): 4/11 Fellow Ode v1.1, SSP brew burrs
Proces: Zalít 50g, nechat 35 vteřin, dolít zbytek vody, lehounce zamíchat, počkat než překape, vypít.

Díky velmi intenzivní chuti lze připravit i v poměru 1:25 ve většině "no bypass" filtrů. Tzn. Tricolate, Karlsbad Dripper, apod.
Erik 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Pomerne intezívna chuť a vôňa lesných jahôd
Kokos som tam nejako nenašiel
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Tomas 23. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Silná kávova vôňa zŕn
Kokos extrémne výrazný pri nádychu
Chuť vianočného pečiva
Časom sa zlepšuje plnosť - korenistosť
Všeobecne fádna hĺbka
Pociťujem trpkosť ktorá dlho ostáva - pomaly až do vychladnutia
Recept
Metoda přípravy: AeroPress
Káva (g): 30
Beáta 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Příjemná letní chuť
Silné ovocné tony
Zuzana Nová 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Plna chut zaroven jemna
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Markéta 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: Chemex
Káva (g): 30
Voda (g): 420
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): Hario, větší hrubost
Proces:
Jiří 22. Srpen
Nedoporučuje produkt
250g
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
fuller 21. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Lesne jahody som sice nanesiel, ale KOKOSu, tam bolo dostatok :)
pri piti som spomenul na Brazílie COCO od Rum Baba
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 262
Teplota vody: ~96
Mlýnek (nastavení): c40 mk3
Lukáš Kutner 18. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Kokosová chuť
Nic speciálního, běžná káva
Vojtěch 17. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť kokosu
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 18
Voda (ml): 300
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Pavlína 15. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Denní káva, vyvážená
Zajímavá ovocná chuť
Nic, co by mě “vystřelilo z kalhot”
Recept
Metoda přípravy: V60, mokkamaster
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Barbora 15. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Príjemne cítiť kokos
Vojtěch 13. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Neobvyklá, výrazná chuť
Mně úplně nesedla, ale ostatní si ji pochvalovali
Recept
Metoda přípravy: 4/6
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 98
Mlýnek (nastavení): 22clicks C2
Proces:
Michal 13. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Nevšedná kokosová chuť
K tomu svieže ovocie
Trošku trpký zaver. Niečo ako trpkosť grepu
Recept
Metoda přípravy: Hario V60
Káva (g): 24
Voda (g): 214
Teplota vody: 69
Mlýnek (nastavení): porlex 11 klikov
Proces: