Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.31 / 5
Doporučuje
98%
64 z 65 uživatelů
Beáta 24. Srpen
Doporučuje produkt
250g
výrazná chut
příjemné letní tony
skvělá na ledu
Beáta 22. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Příjemná letní chuť
Silné ovocné tony
fuller 21. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Lesne jahody som sice nanesiel, ale KOKOSu, tam bolo dostatok :)
pri piti som spomenul na Brazílie COCO od Rum Baba
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 15
Voda (g): 262
Teplota vody: ~96
Mlýnek (nastavení): c40 mk3
Vojtěch 17. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Výrazná chuť kokosu
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: French press
Káva (g): 18
Voda (ml): 300
Teplota vody: cca 95
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore - 20 z 40
Proces:
Barbora 15. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Vyvážená chuť
Príjemne cítiť kokos
Michal 13. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Nevšedná kokosová chuť
K tomu svieže ovocie
Trošku trpký zaver. Niečo ako trpkosť grepu
Recept
Metoda přípravy: Hario V60
Káva (g): 24
Voda (g): 214
Teplota vody: 69
Mlýnek (nastavení): porlex 11 klikov
Proces:
Ingrid 7. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Chuť lotusek a koláče
Nejlepší káva ze Slunce Seno Kávička balíčku
Tomáš 3. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Skořicovo-kokosová lahůdka
Jemný nádech povidel
Krásná vůně
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30g
Voda (g): 450g
Teplota vody: 94°C
Mlýnek (nastavení): 1Zpresso K-Plus (30clicks)
Proces: blooming + 2 pours (75g/45s, +150g/60s, + 225g/75s)
Lucie 1. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Kokosova chut i vune
Profil plne odpovida popisu
Netradicni
Nejlepsi ze summer boxu
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Pavel Ševčík 1. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Pro mě nejlepší káva tohoto léta (z asi 10ti druhů), nejvýraznější, s netypickým chuťový profil
Silná kokosová vůně, v chuti výrazné jahody s kokosovým podtónem
MajkCajk 31. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Vyrazne kokosove telo
Velmi nam chutnala
Recept
Metoda přípravy: orea v3
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:91
Mlýnek (nastavení): 30clicks timemore
Proces: 100g bloom a potom 50g po 30s
Zuzana 31. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Krásná vůně
Plná chuť
Jemně po kokosu
Ondřej Budík 27. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Přes Aeropress i Moccamaster snad pro mě nejlepší káva tohoto roku
Skvělá i ledová, kokos se k tomu hodí
Kokos hraje hodně velkej prim (při vůni i chuti)
Rychle ubývá
Recept
Metoda přípravy: Moccamaster
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): 9 Encore
Proces: Filtr
Bartosz 25. Červenec
Doporučuje produkt
250g
You can really smell coconut
Very tropical flavor
Not your regular Brasil coffee :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 30
Voda (g): 500
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): 24 clicks Comandante
Proces: Hoffmann (60-300-500 + swirl after each)
Kateřina Beranová 24. Červenec
Doporučuje produkt
250g
nejlepší káva z letního boxu
výrazná chuť kokosu, taková piňacolada v kafi :)
luxus
Recept
Metoda přípravy: chemex
Káva (g): 30
Voda (g): 400
Teplota vody: 96
Mlýnek (nastavení): niche 35 clicks
Proces:
Šárka 20. Červenec
Doporučuje produkt
250g
sladká
hodně sladce aromatická
kokos jsem cítila na konci, převládala mi chuť jahod
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Proces: 4:6 metoda
pajass 19. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Příjemná svěží chuť
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): porlex mini, 6 cvaknutí
Proces:
Tomáš 18. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Vyborná
Nenechte se odradit ,,brazilkou”
Recept
Metoda přípravy: v60
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Dmytro 15. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Zrna voní po kokosu. Během přípravy taky voní po kokosu
Sladká
V dochuti kyselá
Začíná kokosově, možná dokonce jako bounty tyčinka s hořkou čokoládou. Pak následuje trochu skořice a kyselinka. V dochuti spíš kyselá.
Zatím mi připadá, že bych si jí dával každý den
Nenašel jsem. Myslel jsem si (podle svých vkusových preferencí), že bude v letním balíčku nejhorší, ale příjemně překvapila.
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 99
Mlýnek (nastavení): Baratza Encore (19)
Proces: Hoffmann
Daniel Kubányi 15. Červenec
Doporučuje produkt
250g