Hodnocení celkem
4.88 / 5
Doporučuje
100%
13 z 13 uživatelů
Stanley M ověřený zákazník 16. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Velmi unikátní a nezapomenutelná chuť
Příjemná vůně a hlavně chuťové tóny kokosu
Člověk by to nejraději pil po litrech
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): střední (druhé R ve slově "aeropress" na Wilfa Svart)
Proces: 0" - 30 g vody (bloom), 0:45" - pomalu přilévat do 150 g, 1:20" - začít pomalu dolévat do 250 g, 1:40" - 2x míchnout lžičkou, 2x "zasvirlovat" (recept podle Jamese Hoffmanna)
Lenka ověřený zákazník 12. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Tak tohle - TOHLE - byl teda zážitek!
Káva chutnala přesně jako v popisku - ananas a pina colada!
Výrazná ananasová a kokosová chuť, lehké a vzdušné tělo, příjemná sladkost - zkrátka ta pravá letní káva!
Na cold brew absolutně vynikající!
Recept
Metoda přípravy: V60 / Cold brew
Káva (g): 20g / 45g
Voda (g): 300ml / 500ml
Teplota vody: 92°C / 30°C
Mlýnek (nastavení): 22/30 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method, Tetsu Kasuya / Cold brew 12h extrakce
Martin 27. Červenec
Doporučuje produkt
60g
Chuť
Pil bych to na litry
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g):18
Voda (g): 300
Teplota vody: Off the boil ~ 30-45s
Mlýnek (nastavení): Timemore Slim Plus (E&B) 18-19 click
Proces: alá Hoffmann
Daniel Urban ověřený zákazník 20. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Adam ověřený zákazník 20. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Viktor 17. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Kdyby bylo Kofio mimibazar, psal bych o oříškovém pohlazení.
Lehoučký filtr s výraznou chutí.
Ondřej Pittl ověřený zákazník 2. Červenec
Doporučuje produkt
250g
crystal-clear chuťový profil
příjemná acidita
nedaří se mi zcela zbavit nahořklého ocasu, blížím se ke dnu balení a ještě ladím recept
Recept
Metoda přípravy: V60-01
Káva (g): 20 g
Voda (g): 280 g
Teplota vody: aktuálně 92 °C
Proces:
- 0:00 +60 g H2O
(0:00 – 0:40 blooming)
- 0:40 +60 g H2O
(0:40 – 1:20 extrakce)
- 1:20 +80 g H2O
(1:20 – 2:30 extrakce)
Petr ověřený zákazník Zobrazit originál 29. Červen
Doporučuje produkt
250g
Ovocná chuť
Vyrovnaný
Výrazné tóny pina colada (kokos + ananas) a čokolády
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 17
Voda (g): 41
Teplota vody: 96 C
Bruska (nastavení): G-Iota DF64 SSP MP (14 čísel)
Postup: 6 barů, 20s výstřel
Caspy ověřený zákazník 28. Červen
Doporučuje produkt
250g
Jiří Topinka ověřený zákazník 8. Červen
Doporučuje produkt
250g
Kokos v čokoládě
Recept
Metoda přípravy: v60-01
Káva (g): 18
Voda (g): 300
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení): Comandante MK3 Red Clix - 51 kliknutí
Proces: 40s blooming, zalévání do 2:15, podle Hoffmanna
Kávové zrnko ověřený zákazník 7. Červen
Doporučuje produkt
250g
Splnila ocekavan.
Dobra na filtr a coldbrew
Slabsi na espressu
PO ověřený zákazník 2. Červen
Doporučuje produkt
250g
Zbožňuji kokos - zbožňuji tuto kávu!
Ač mléko v kávě moc nemusím - přidal jsem rostlinné kokosové a ...
... bože, chci to pít po litrech!!!
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 21
Voda (g): 350
Teplota vody: 95
Mlýnek (nastavení):
Proces: J. Hoffman, T. Kasuya
Lubomír ověřený zákazník 2. Červen
Doporučuje produkt
250g
Po přípravě na V60 jde poměrně jasně cítit pina colada
Při vlažnější teplotě kávy se krásně propíše chuť kokosu
Perfektní na mletí, téměř neobsahuje “fines”
Recept
Metoda přípravy: V60 Origami Dripper S
Káva (g): 20
Voda (g): 300
Teplota vody: off boil
Mlýnek (nastavení): Comandante, 20 click
Proces: 55-60g na bloom, po 45 vteřinách dolijeme zbytek tím nejjemnějším proudem z konvice