Výběrová káva Brazílie COPACABANA z německé pražírny 19grams je charakteristická tóny mléčné čokolády, karamelu a lískových oříšků.
Brazilská káva Geisha Coffee Santa Cecilia byla vypěstována na rodinném statku Pedra Velosa. Ten je již třetí generací pěstitelů kávy. Jeho rodina produkuje kávu v této privilegované oblasti již více než 160 let. Pro obec Carmo do Paranaíba má jeho činnost velký význam. To je mimo jiné způsobeno tím, že se jedná o velmi vyspělou usedlost s vysokou výnosovou kapacitou: Je zavlažován kapkovým systémem s odběrem vody z přehrad a nádrží a má vlastní správu, dílnu a laboratoř kvality. Pedro Veloso žije na místě sám a svůj denní režim strukturuje podle toho, co se děje na jednotlivých farmách. Časná rána tráví návštěvami farem a dohledem nad sklizní a zpracováním. Později během dne se věnuje obchodním záležitostem a chodí do obchodní místnosti v Carmu, kde osobně vyřizuje hovory se zahraničními zákazníky.
Doporučený poměr přípravy: 1:2, 19g kávy na 40g espressa, doba přípravy 30-35 sekund.
- Název farmy: Santa Cecilia
- Poloha: Minas Gerais
- Jméno farmáře: Pedro Humberto Veloso
- Typ farmy: rodinná farma
- Velikost farmy: 1750 ha
- Věk farmy: 160 let