Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
80%
4 z 5 uživatelů
GM ověřený zákazník Zobrazit originál 27. Říjen
Nedoporučuje produkt
250g
Velmi dobrá káva v původu, z pozemku, který Barn vlastní v majetku Daterra.
Přirozený proces s příjemným výsledkem.
Pokud se mele na jemnější straně, lépe s rychlejšími filtry a nízkou teplotou vody.
Je pro mě těžké uvařit dobrý šálek. Velké množství plev v pytli, fazole při mletí produkují mnoho jemných částic.
Namelte ji na středně jemné a ucpe váš filtr, což bude mít za následek příliš extrahovaný, ponurý nápoj. Namelte ho hruběji a bude tenký a plochý...
Musíte trochu experimentovat, abyste dosáhli vyváženého šálku.
Recept
Způsob přípravy: flat brewer (Orea V3), recept na malý šálek.
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 88-90
Mlýnek (nastavení): středně jemný
Postup: 4 polévání x 50 g každých 30 sekund. Nemůžeš se pokazit.
Tillmann Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Jsou přítomny nugátové tóny
Moje první káva Aramosa s nízkým obsahem kafe. Rozhodně cítím, že je to low-caf
Skvělá alternativa k (ethylacetát) bez kofeinu, které všechny chutnají podobně a mají křehké fazole
Spousta plev v pytli. Pokud jsem to nesfoukl, můj výstřel měl papírovou chuť
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Simona Poulová ověřený zákazník 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně plné tělo,lehoučká Brazilka,potěšila
Na espresso je podle mě až moc aciditní,pokud máte rádi mléčné nápoje a ovocnější kávy,tak bych do ní,ale určitě šla.