Doručení do Vánoc: Doručenína adresu
Stíháme(1-3 pracovní dny)
Hodnocení celkem
4.42 / 5
Doporučuje
83%
5 z 6 uživatelů
GM ověřený zákazník Zobrazit originál 27. Říjen
Nedoporučuje produkt
250g
Velmi dobrá káva v původu, z pozemku, který Barn vlastní v majetku Daterra.
Přirozený proces s příjemným výsledkem.
Pokud se mele na jemnější straně, lépe s rychlejšími filtry a nízkou teplotou vody.
Je pro mě těžké uvařit dobrý šálek. Velké množství plev v pytli, fazole při mletí produkují mnoho jemných částic.
Namelte ji na středně jemné a ucpe váš filtr, což bude mít za následek příliš extrahovaný, ponurý nápoj. Namelte ho hruběji a bude tenký a plochý...
Musíte trochu experimentovat, abyste dosáhli vyváženého šálku.
Recept
Způsob přípravy: flat brewer (Orea V3), recept na malý šálek.
Káva (g): 12
Voda (g): 200
Teplota vody: 88-90
Mlýnek (nastavení): středně jemný
Postup: 4 polévání x 50 g každých 30 sekund. Nemůžeš se pokazit.
Tillmann Zobrazit originál 3. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Jsou přítomny nugátové tóny
Moje první káva Aramosa s nízkým obsahem kafe. Rozhodně cítím, že je to low-caf
Skvělá alternativa k (ethylacetát) bez kofeinu, které všechny chutnají podobně a mají křehké fazole
Spousta plev v pytli. Pokud jsem to nesfoukl, můj výstřel měl papírovou chuť
Recept
Způsob přípravy: Espresso
Káva (g): 18
Voda (g): 40
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení):
Proces:
Adéla ověřený zákazník 24. Březen
Doporučuje produkt
250g
Simona Poulová ověřený zákazník 8. Prosinec
Doporučuje produkt
250g
Krásně plné tělo,lehoučká Brazilka,potěšila
Na espresso je podle mě až moc aciditní,pokud máte rádi mléčné nápoje a ovocnější kávy,tak bych do ní,ale určitě šla.