Jemné čokoládovo-oříškové espresso má v nabídce i pražírna OneEleven. Má to ale háček. V ocásku této kávičky vás štípne čerstvost yuzu. Kombinace, která se jen tak někde nevidí. Krásně vynikne samotné, či v s mlékem např. jako cappuccino.
Oblast Alta Mogiana tradičně produkuje nejlepší kávu ve státě São Paulo díky své vysoké nadmořské výšce, příznivému klimatu a zkušenostem s výrobou speciální kávy. Strategicky se nachází v severovýchodní části São Paula, ve vrchovině, která poskytuje nadmořskou výšku a kde je mikroklima příznivé pro pěstování kávy. Alta Mogiana Specialty Coffee sdružuje skupinu producentů výběrové kávy v 15 obcích. Většina zemědělských podniků v této oblasti je malých, i když se zde nachází několik velkých a mimořádně významných statků. Alta Mogiana má vynikající infrastrukturu se snadným přístupem k technologiím a kvalifikované pracovní síle.
Niwaldo Antonio Rodrigues a jeho přítel jsou druhou generací pěstitelů kávy ve městě Pedregulho v brazilském státě São Paulo. Jejich rodiče pěstovali kávu od 60. let 20. století a nakonec se v roce 1976 přestěhovali z farmy v Pedregulho do Ribeirão Preto, aby jejich děti mohly studovat a pracovat v oboru.Jejich farmy v Pedregulho Fazenda Rosa a Fazenda da Lagoa leží v nadmořské výšce 998 metrů a jsou osázeny odrůdami Catuaí, Mundo Novo, Catucaí a Obatã. Zemědělci jsou zapálení pro zemědělství, výsledný nápoj a další vzdělávání ve svém oboru.
Káva Red Catuai byla vytvořena v Brazílii v roce 1949 a je křížencem vysoce produktivních odrůd Mundo Novo a kompaktní Caturra. Po letech vývoje a studia v Instituto Agronomico v brazilském Sao Paulu byla káva Red Catuai v roce 1972 uvolněna pro pěstování v Brazílii a dodnes se v zemi hojně pěstuje. V 70. a 80. letech 20. století byla odrůda Red Catuai vysazována a testována v Hondurasu, Guatemale a Kostarice, kde je dodnes hospodářsky významnou odrůdou. Velmi sladká, s jemnou kyselinkou, správně vyvážená, s rozmanitou chutí.