Tento espresso roast vás zavede na místa, kam brazilská káva obvykle nemůže. Nejprve si vás získá jemnými čokoládovými tóny, s dalšími doušky se přidá citrusová kyselinka, kterou doplňují tóny sladkého karamelu. Tato káva opravdu hraje všemi tóny.
Paulova farma je rájem pro pěstování kávy. Farma se nachází v nadmořské výšce od 1020 do 1180 metrů a těží z výhod terénu a optimálního klimatu. Od ostatních pěstitelů působících v podobných klimatických podmínkách se Paulo odlišuje svým odhodláním a skromným přístupem. Odrůdy, které Paulo na své farmě pěstuje (včetně Catuai 81, Catuai 69, Catuai 144 a Catucai 785), jsou v šálku komplexní a okouzlí vás netradičními tóny, které vám zatančí na patře.
Jsou to právě smysl pro detail a dodržování tradičních zemědělských postupů, díky kterým si Paulo de Paula vybudoval pověst producenta s výjimečnými zrnky. Paulo si získá každého svou upřímnou pokorou a úctou k řemeslu. Jeho snaha o dokonalost v každé fázi procesu produkce — od pečlivého ručního sběru nejzralejších třešní až po sušení a skladování každého sáčku — je skutečně obdivuhodná.
Třešně jsou ihned po sklizni promyty a oloupány od slupky a dužiny. Po velmi krátké fermentaci, která odloučí zbytek dužiny, jsou opět promyty a přesunuty na betonová prostranství, či vyvýšené africké postele k sušení. Zrnka jsou při tom neustále otáčena a prohrabována, zakrývána před rosou a deštěm, aby nepodléhala plísním a hnilobám. Po cca 14 dnech se zrnka přenesou do sil, kde odpočívají dalších 30 – 60 dní. Poté se již zrnka rozdělí dle kvality a velikosti a nasypou do jutových pytlů, připravené k exportu. Promytá metoda přináší v šálku čisté, lehké a svěží tělo s ovocnými tóny a květinovým aroma.
- Nadmořská výška: 1 020 - 1 180 m n. m.