Hodnocení celkem
4.5 / 5
Doporučuje
100%
1 z 1 uživatelů
Lenka ověřený zákazník 17. Září
Doporučuje produkt
250g
Od anaerobně zpracované kávy jsem čekala silnější chuť, tahle je spíše "čajovější", taková lehká a svěží.
Při přípravě metodou podle J. Hoffmanna jsou v ní cítit spíše broskve s karamelem, čokoláda se úplně nerozvine (možná jiná metoda přinese jiný chuťový profil).
Tak jako tak je káva moc dobrá, taková zlatá střední cesta pro všechny, kdo si rádi vychutnají dobrý šálek a nehledají nic příliš hutného a výrazného. :)
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20g
Voda (g): 300ml
Teplota vody: 92°C
Mlýnek (nastavení): 22 clicks Timemore Chestnut C2
Proces: Hoffmann method