Výběrová káva Burundi GAHAHE ze španělské pražírny Nomad Coffee je charakteristická tóny pomerančové marmelády, panely a bílých květin.
Mycí stanice Gahahe se nachází ve městě Gahahe v regionu Kayanza. Mycí stanice je vybavena 10 fermentačními nádržemi, 4 výběrovými stoly na třešně, 2 namáčecími nádržemi a sušícím polem se 180 sušícími stoly, které stanici umožňují zpracovat až 750 tun třešní za sezónu. Všichni producenti jsou drobní zemědělci, kteří vlastní méně než 250 stromů. Každý strom vyprodukuje v průměru 1,5 kg kávy ročně, což znamená, že nakonec prodají až 200-300 kg kávy ročně. Většina kávy v Burundi je odrůda Red Bourbon. Všechny rodiny tak mohou svou kávu dodávat do mycí stanice, kde se zpracovává společně.
Během období sklizně se veškerá káva sbírá selektivně ručně. Třešně se zpracovávají za mokra pod neustálým dohledem a celý proces je pečlivě monitorován. Všechny třešně se splavují v malých kbelících (nezralé třešně se prodávají jako třešně kvality B) a poté se třešně vyšší kvality opět ručně třídí, aby se odstranily všechny poškozené, nedozrálé a přezrálé třešně. Po vytřídění se třešně do šesti hodin po dodání rozmělní. Káva se až 12 hodin fermentuje nasucho a poté se 12 až 24 hodin promývá v čisté horské vodě. Pergamen se pak namáčí dalších 12 až 18 hodin a poté se suší na vyvýšených lůžkách po dobu 2 až 3 týdnů.
- Nadmořská výška: 1800 m n. m.