Výběrová káva Burundi GIHORORO z polské pražírny Craft Coffee Roasters je charakteristická tóny broskví a černého čaje.
Kávovníky se pěstují v oblasti Kayanza, konkrétně v Gihororu. Plantáž se nachází v nadmořské výšce 1672 m. Zpracování probíhá v mycí stanici „Masha“. Název pochází z kirundského slova „amasho“, což znamená „stádo dobytka“. Název je shodný s názvem kopce, na kterém stojí. Stanice byla založena v roce 1989 a slouží více než 2 000 zemědělcům, kteří se zemědělstvím zabývají hlavně pro vlastní potřebu. Odrůda Bourbon byla zpočátku exportována z Etiopie do Jemenu. Z Jemenu odnesli misionáři tuto odrůdu na ostrov Bourbon, odkud získala své jméno. Poté se v roce 1860 dostala do Brazílie, a o několik let později na sever do Střední Ameriky. V roce 2012 se Masha umístila nejvýše v soutěži Burundi Cup of Excellence.
- Oblast: Kayanza
- Zpracování: Promyté
- Nadmořská výška: 1672 m n. m.
- Odrůda: Red bourbon