Hodnocení celkem
4.8 / 5
Doporučuje
100%
10 z 10 uživatelů
Kamila ověřený zákazník před týdnem
Doporučuje produkt
250g
Jill ověřený zákazník 11. Srpen
Doporučuje produkt
250g
Jan Hovad ověřený zákazník 26. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Aroma při mletí a vůně samotné kávy
Velmi zajímavá káva
Nedaří se mi zredukovat trpkost (jediný zápor)
Recept
Metoda přípravy: Hoffman V60
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 93
Mlýnek (nastavení): Comandante +- 23
Proces: 5 pour method (45s blooming)
db ověřený zákazník 18. Červenec
Doporučuje produkt
250g
Chuť 5/5
Aroma 5/5+
Recept
Metoda přípravy: moka
Káva (g):
Voda (g):
Teplota vody:
Mlýnek (nastavení): kinu 3.3.3
Proces:
Tomas Frolec 20. Červen
Doporučuje produkt
250g
super káva za danou cenu s maličko ostřejší "fermentovanou" aciditou (není negativum) mírně do trpkosti. To, co od alternativně zpracované africké kávy čekám
Recept
Metoda přípravy: V60
Káva (g): 20
Voda (g): 200
Teplota vody: 92
Mlýnek (nastavení): 23 kliků na Commandante
Proces: Tetsu Kasuia
Zdeněk Veselý ověřený zákazník 10. Červen
Doporučuje produkt
250g
Martin ověřený zákazník 26. Květen
Doporučuje produkt
250g
příjemně ovocná chuť a to i bez velké acifdity
fermentovaná švestka
Matyáš ověřený zákazník 9. Květen
Doporučuje produkt
250g
Velká míra lahodné acidity (zprvu trochu latentní, s postupným chladnutím nápoje se plně rozvíjí)
Ještě bláznivější Keňa
Kávy z Burundi a Rwandy mají specifické chuťové tóny, které jinde nenajdete
Jedna z mála káv, která chutná stejně dobře jako voní
Pronikavá ovocná vůně
Za tu cenu získáte nadprůměrnou kávu
Nedovoluje přílišnou flexibilitu procesu (lehce se podextrahuje/přeextrahuje)
Nic pro lidi, kteří nemají v lásce kyselou kávu
Recept
Metoda přípravy: Origami dripper (S)
Káva (g): 15
Voda (g): 250
Teplota vody: 90-93 °C
Mlýnek (nastavení): běžné nastavení na filtr (možná lze i trochu jemnější)
Proces: 30-40 gramů blooming (93 °C), zalévat po 80 g
Oni ověřený zákazník 7. Květen
Doporučuje produkt
250g
Jan Bouček ověřený zákazník 21. Duben
Doporučuje produkt
250g